Плов з куркою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Плов - Найпопулярніша страва, яке має безліч варіантів приготування. Як на рахунок ароматного плову з кабачками і куркою? Обов'язково спробуйте приготувати плов на обід або вечерю, Вам сподобається!
Приготуємо плов з куркою і кабачками в домашніх умовах. Спершу обсмажуємо в мультиварці курку. Потім витягуємо куряче м'ясо, додаємо овочі і обсмажуємо їх на програмі "жарка" . Поверніть в чашу мультиварки куряче м'ясо, засипте рис і влийте воду. Готуйте плов, встановивши режим "мал" або "плов" . Вдалого приготування!
- Куряче стегно - 500 грам
- Морква - 200 грам
- Кабачок - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 1, 5 склянки
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
У чашу мультиварки вливаємо олію, укладаємо туди ж курку. Встановлюємо програму "жарка" з 20 хвилин. Готуємо 10 хвилин з відкритою кришкою.
Витягуємо курку і кладемо порізану кружальцями кабачок. Обсмажуємо 5 хвилин, перевертаючи.
Тепер додайте цибулю порізану півкільцями і морква порізану кружальцями. Готуємо на тій же програмі 7 хвилин.
Повертаємо курку в мультиварку і засипаємо промитий рис.
Влийте воду, додайте сіль і спеції.
Перемішайте і встановіть програму "мал" . Готуйте до звукового сигналу.
При бажанні можна додавати в плов інші овочі, наприклад, брокколі або брюссельську капусту. Смачного!