Рис з кабачками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо соковиту курку з підливою, овочами і рисом. Спеціально для Вас - рецепт приготування рису з кабачками і куркою.
Для приготування рису з кабачками і куркою нам знадобиться один середнього розміру кабачок, половинка великий цибулини (можна одну невеликого розміру) і всілякі спеції. Соковитість кабачка додасть м'якості і курочку теж. Блюдо наше будемо запікати. В принципі, нічого складного - дивимося рецепт.
- Мал - 300 грам
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Гомілка куряча - 800 грам
- Спеції - За смаком
Спочатку відварити гомілку до напівготовності, потім викладаємо на деко. Бульйон не виливайте.
Цибуля, морква і кабачок ріжемо. Цибуля і моркву підлозі кружечками, кабачок - просто кружечками. Обсмажуємо на маслі хвилин 5.
Викладаємо овочі поверх курки.
Рис промийте, викладіть зверху.
Заливаємо курячим бульйоном, додаємо приправ і спецій. Відправляємо в духовку розігріту на 40 хвилин.
Готовність рису з кабачками і куркою перевіряємо періодично - вода бульйон повинен випаруватися, а рис не повинен пригоріти.
Смачного!
Смачного!