Рецепт Рис з кабачками і куркою фото

Рис з кабачками і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готуємо соковиту курку з підливою, овочами і рисом. Спеціально для Вас - рецепт приготування рису з кабачками і куркою.

Опис приготування:

Для приготування рису з кабачками і куркою нам знадобиться один середнього розміру кабачок, половинка великий цибулини (можна одну невеликого розміру) і всілякі спеції. Соковитість кабачка додасть м'якості і курочку теж. Блюдо наше будемо запікати. В принципі, нічого складного - дивимося рецепт.

  • Мал - 300 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Гомілка куряча - 800 грам
  • Спеції - За смаком
рис з кабачками і куркою - фото крок 1
Спочатку відварити гомілку до напівготовності, потім викладаємо на деко. Бульйон не виливайте.
рис з кабачками і куркою - фото крок 2
Цибуля, морква і кабачок ріжемо. Цибуля і моркву підлозі кружечками, кабачок - просто кружечками. Обсмажуємо на маслі хвилин 5.
рис з кабачками і куркою - фото крок 3
Викладаємо овочі поверх курки.
рис з кабачками і куркою - фото крок 4
Рис промийте, викладіть зверху.
рис з кабачками і куркою - фото крок 5
Заливаємо курячим бульйоном, додаємо приправ і спецій. Відправляємо в духовку розігріту на 40 хвилин.
рис з кабачками і куркою - фото крок 6
Готовність рису з кабачками і куркою перевіряємо періодично - вода бульйон повинен випаруватися, а рис не повинен пригоріти.
Смачного!

Схожі рецепти