Суп з кабачками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть ніжні й ароматні супи? Приготуйте суп з кабачків і курки. Прекрасна консистенція і насичений смак роблять цей суп незамінним! поїхали!
Готуємо смачний суп з кабачками і куркою в домашніх умовах. З інгредієнтів знадобиться: цибуля ріпчаста, помідори, кабачки, часник, куряче філе, бульйон, вермішель і спеції. Для прикраси супу подрібнюємо будь-яку зелень. Також не зайвою буде сметана! вдалого приготування!
- Куряче філе - 2 штуки
- Вермішель - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Перець солодкий - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Майоран сушений - 1 Чайна ложка
- Помідори - 4 штуки
- Курячий бульйон - 2 L
У каструлю вливаємо оливкову олію, обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору. Потім додайте подрібнений часник, а ще через хвилину - порізаний дрібно перець. Смажимо під кришкою 5 хвилин.
Кабачки ретельно миємо й ріжемо часточками.
Додаємо їх до цибулі і часнику, також кладемо майоран. Час від часу перемішуючи, готуємо ще 7 хвилин.
Помідори подрібнюємо в блендері.
Додаємо перетерті помідори в каструлю, сюди ж вливаємо бульйон. Доводимо до кипіння і додаємо порізане м'ясо. Варимо до готовності філе.
Потім опускаємо в суп вермішель. Сіль і перець за смаком. Варимо до готовності вермішелі.
До столу, подаємо зі свіжою зеленню і сметаною. Смачного!