Салат з буряка з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Простий і оригінальний салат з буряка з кабачками відмінно урізноманітнює ваш зиязикай раціон, внесе яскраві і соковиті фарби в ваше меню. Беріть на замітку рецепт!
Салат з буряка з кабачками можна подавати до столу до будь-яких страв, він відмінно підійде до каш, kartofelyu, м'яса, птиці. За смаком салат виходить злегка солодкуватим, ніжним і соковитим, пікантність додає салату часник. Якщо оригінальні заготовки вам до смаку, приєднуйтесь!
- Буряк - 300 грам
- Кабачки - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Оцет 9% - 25 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте інгредієнти.
Кабачки вимийте і просушіть, натріть на тертці для корейської моркви. Викладіть стружку в миску.
Буряк очистіть, spolosnite, натріть на тертці. Додайте буряк до кабачків.
Цибулю очистіть, наріжте півкільцями, додайте до решти інгредієнтів.
Додайте в овочі сіль, цукор. Влийте масло і оцет. Залиште овочі на годину.
Через деякий час овочі пустять сік.
Проваріть салат дві хвилини, додайте оцет і пропущений через прес часник.
Розкладіть салат по стерильним банкам і відразу закатати. Поставте дном вгору, укутайте. Через добу приберіть в комору.
Смачного!