Салат з грибами і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Можна побачити, що дуже часто в салати без м'яса додають гриби. Вони компенсують кількість білків, і блюдо залишається таким же ситним. І природно воно підійде для вегетаріанського харчування.
Рецепт дуже цікавий своїм солодкуватим соусом. А ще його можна їсти в холодному або теплому вигляді, подав в качестве гарнира. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат з грибами і кукурудзою. Сир можна і не додавати, я це зробила тільки для краси. Але інші продукти поєднуються між собою прекрасно.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
- Болгарський перець жовтий - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Печериці - 280 грам
- Кукурудза свіжа - 0, 5 склянки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Капуста листова - 1 пучок
- Пармезан - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Очищену цибулю подрібніть, а перець наріжте тонкою соломкою. Обсмажте овочі в вершковому маслі протягом 5 хвилин на глибокій сковороді.
Промиті гриби наріжте пластинками. Часник подрібніть. Додайте ці інгредієнти в сковороду разом з оливковою олією. Готуйте продукти 5 хвилин, іноді помішуючи.
Потім додайте кукурудзу, бальзамічний оцет і мед. Ще раз перемішайте. Смажте до готовності грибів і кукурудзи, потім остудіть.
Зніміть блюдо з вогню. Додайте до нього порвані аркуші капусти. Швидко перемішайте.
У салат додайте сіль і перець. Прикрасьте його сиром. Смачного!