Рецепт Салат з червоною рибою і пекінською капустою фото

Салат з червоною рибою і пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Капуста , Червона риба , Пекінська капуста
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 5 хв.

Один з моїх улюблених рибних салатів. Інгредієнти чудово поєднуються і доповнюють смак один одного. Такий свіжий і корисний салатик можна приготувати до свята або урізноманітнити звичайний вечеря.

Опис приготування:

Завдяки оливковій олії, соусу і лимонному соку салат максимально наповнений смаком і ароматом. Червону рибу вибирайте помірно солону. Чорний кмин цікаво доповнює салат і чудово поєднується з капустою і рибою.

  • Капуста пекінська - 150 грам
  • Риба червона - 50 грам
  • Стебло селери - 1 частина
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Чорний тим'ян - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
салат з червоною рибою і пекінською капустою - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
салат з червоною рибою і пекінською капустою - фото крок 2
Капусту нарізаємо тонко і висипаємо на плоску тарілку.
салат з червоною рибою і пекінською капустою - фото крок 3
Стебло селери ріжемо тонкими пластинами і додаємо в салат.
салат з червоною рибою і пекінською капустою - фото крок 4
Додаємо нарізану шматочками червону рибу.
салат з червоною рибою і пекінською капустою - фото крок 5
Збризгуємо салат соком лимона, соєвим соусом, поливаємо оливковою олією.
салат з червоною рибою і пекінською капустою - фото крок 6
Готовий салат посипаємо меленим перцем і чорним кмином. Смачного!

Схожі рецепти