Салат з червоною рибою і пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх улюблених рибних салатів. Інгредієнти чудово поєднуються і доповнюють смак один одного. Такий свіжий і корисний салатик можна приготувати до свята або урізноманітнити звичайний вечеря.
Завдяки оливковій олії, соусу і лимонному соку салат максимально наповнений смаком і ароматом. Червону рибу вибирайте помірно солону. Чорний кмин цікаво доповнює салат і чудово поєднується з капустою і рибою.
- Капуста пекінська - 150 грам
- Риба червона - 50 грам
- Стебло селери - 1 частина
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Чорний тим'ян - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Капусту нарізаємо тонко і висипаємо на плоску тарілку.
Стебло селери ріжемо тонкими пластинами і додаємо в салат.
Додаємо нарізану шматочками червону рибу.
Збризгуємо салат соком лимона, соєвим соусом, поливаємо оливковою олією.
Готовий салат посипаємо меленим перцем і чорним кмином. Смачного!