Рецепт Салат «мімоза» з червоною рибою фото

Салат «мімоза» з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Червона риба
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Готуємо дуже смачний салат, який сподобається всім, особливо любителям риби - салат"Мімоза" з червоною рибою. Риба в поєднанні з овочами дає ідеальний результат, для свята саме те!

Опис приготування:

Традиційно додамо в салат овочі - картопля, морква, трохи зеленої цибулі, також яйце і сир. Для заправки використовуємо майонез домашнього приготування або магазинний, хорошої якості. Салат по смаку вийде просто ідеальним. Обов'язково беріть рецепт на замітку.

  • Картопля - 150 грам
  • Морква - 100 грам
  • Червона риба - 100 грам (у мене слабосолона сьомга)
  • Сир - 40 грам (твердий)
  • Курячі яйця - 1 штука
  • Зелена цибуля - 20 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Відваріть картоплю і моркву до готовності, також зваріть яйце. Картопля очистіть і натріть на середній терці, викладіть першим шаром в салат.
салат
Змастіть шар салату майонезом, додайте сіль і перець за смаком. Далі також змащуйте салат майонезом в невеликій кількості.
салат
Поверх картоплі викладіть натерту дрібною стружкою морква.
салат
Сьомгу наріжте невеликими шматочками, викладіть поверх моркви.
салат
Зелену цибулю дрібно наріжте і викладіть поверх сьомги.
салат
Слідом викладіть натертий дрібною стружкою твердий сир.
салат
Далі викладіть шар курячого білка натертого дрібною стружкою.
салат
Завершальний шар - натертий на дрібній тертці курячий жовток. Залиште салат на кілька годин для просочення і подавайте до столу.
салат
Смачного!

Схожі рецепти