Рецепт Салат з червоною рибою і креветками фото

Салат з червоною рибою і креветками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Помідор , Цибуля , Сьомга
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Цей салат по праву можна називати"королівським" , так як інгредієнти не з дешевих. Дивіться, як приготувати салат з червоною рибою і креветками для святкового столу, і оцінюйте блюдо самі.

Опис приготування:

Коли я хочу приготувати салат з морепродуктами, то вибираю цей салат з червоною рибою і креветками. Особливо смачним він буде, якщо креветки обсмажити в часниковому маслі. В кінці я додаю помідори черрі, огірки, оливки і слабосоленую сьомгу. Заправляється салат оливковою олією.


  • Огірок свіжий - 2 штук
  • Помідори черрі - 4-6 штук
  • Маслини без кісточки - 100 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Креветки очищені - 200 грам
  • Сьомга слабосолона - 200 грам
  • Соєвий соус - 1 За смаком
  • Оливкова олія - 1 За смаком
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 1
1. Креветки потрібно брати очищені, попередньо їх відварити (хвилини 3 в киплячій воді). Своїм та ріжемо шматочками всі овочі, чистим чеснок.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 2
2. Тиснемо три зубчики часнику ножем, після чого відправляємо їх на сковороду. Смажимо з обох боків до рум'яного кольору.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 3
3. Туди ж відправляємо очищені відварні креветки і обсмажуємо разом. Додаємо соєвий соус і тушкуємо близько 5 хвилин на слабкому вогні.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 4
4. Викладаємо обсмажені креветки з соусом в глибоку ємність і додаємо нарізану дрібно цибулю. Ми залишаємо так на 20 хвилин, щоб цибуля промаринуватися.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 5
5. Додаємо інші інгредієнти і поливаємо трохи оливковою олією. Сьомгу я беру слабосоленую, ріжу її шматочками. Оливки ріжу кільцями. Ми залишаємо салат ще на 10 хвилин, після чого його можна подавати.

Схожі рецепти