Рецепт Салат з червоною рибою і креветками фото

Салат з червоною рибою і креветками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Помідор, Цибуля, Сьомга
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Салати

Цей салат по праву можна називати "королівським", так як інгредієнти не з дешевих. Дивіться, як приготувати салат з червоною рибою і креветками для святкового столу, і оцінюйте блюдо самі.

Коли я хочу приготувати салат з морепродуктами, то вибираю цей салат з червоною рибою і креветками. Особливо смачним він буде, якщо креветки обсмажити в часниковому маслі. В кінці я додаю помідори черрі, огірки, оливки і слабосоленую сьомгу. Заправляється салат оливковою олією.


  • Огірок свіжий - 2 штук
  • Помідори черрі - 4-6 штук
  • Маслини без кісточки - 100 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Креветки очищені - 200 грам
  • Сьомга слабосолона - 200 грам
  • Соєвий соус - 1 За смаком
  • Оливкова олія - 1 За смаком
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 1
1. Креветки потрібно брати очищені, попередньо їх відварити (хвилини 3 в киплячій воді). Своїм та ріжемо шматочками всі овочі, чистим чеснок.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 2
2. Тиснемо три зубчики часнику ножем, після чого відправляємо їх на сковороду. Смажимо з обох боків до рум'яного кольору.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 3
3. Туди ж відправляємо очищені відварні креветки і обсмажуємо разом. Додаємо соєвий соус і тушкуємо близько 5 хвилин на слабкому вогні.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 4
4. Викладаємо обсмажені креветки з соусом в глибоку ємність і додаємо нарізану дрібно цибулю. Ми залишаємо так на 20 хвилин, щоб цибуля промаринуватися.
салат з червоною рибою і креветками - фото крок 5
5. Додаємо інші інгредієнти і поливаємо трохи оливковою олією. Сьомгу я беру слабосоленую, ріжу її шматочками. Оливки ріжу кільцями. Ми залишаємо салат ще на 10 хвилин, після чого його можна подавати.

Схожі рецепти