Салат з креветками та червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
У цьому покроковому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати салат з креветками та червоною рибою просто і смачно. Відрізняє це блюдо відмінний смак! Кожен гурман оцінить його вишуканість. Смачного!
Рибу можна купити вже готову. А можна засолити її самостійно. Для цього буде потрібно добу промаринувати її в соку лимона, солі і цукрі. Сам салат солити ні до чого - солі і так досить в інгредієнтах!
- Форель слабосолена - 250 грам
- Креветки великі неочищені - 500 грам
- Сир твердий - 250 грам
- Яйця курячі - 5 штук
- Лимон - 0, 5 штуки
- Огірки свіжі - 250 грам
- Морква - 250 грам
- Свіжий кріп - 1 пучок
- Зелена цибулька - 1 пучок
- Майонез - 150 мілілітрів

Яйця варимо круто, чистим. Креветки відварюємо, очищаємо від панцира. Морква варимо і нарізаємо невеликими кубиками.

Ріжемо яйця.

Філе риби нарізаємо не надто крупно.

Додаємо до шматочках риби дрібно нарізаний кріп.

Нарізаємо сир і огірки (кубиками або брусочками). Все складаємо в спільний посуд.

Дрібно ріжемо половинку лимона.

Салат заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Акуратно викладаємо салат на блюдо для подачі. Зверху прикрашаємо креветками і зеленню.
Вишукане блюдо готове!
Вишукане блюдо готове!