Рецепт Салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами фото

Салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Червона капуста , Мандарин
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам подобається пробувати нові смакові поєднання, то придивіться до цього дуже простому, але досить оригінальним рецептом. Дивний пікантний салатик за півгодини, який варто повторити вдома.

Опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами. Легкий, апетитний і дуже насичений!

1. Для початку потрібно нашаткувати капусту і викласти її в глибокий салатник.

2. У невеликій мисці з'єднайте мед, бальзамічний оцет, масло волоського горіха. Підсолити за смаком.

3. Подрібніть горішки, додайте їх в маринад. Ретельно все перемішайте і вилийте в капусту.

4. Залиште її маринуватися хвилин на 20, щоб вона просочилася усіма смаками і ароматами заправки.

5. А далі залишиться тільки акуратно очистити мандарини і розділити їх на часточки. В ідеалі потрібно зняти білі пленочки.

6. Подавайте до столу салатик на тарілці, доповнивши його мандаринами і (по бажанню) зеленню.

Цікаво, чи не так? Пікантна капуста і солодкі фрукти: любителям пробувати щось новеньке точно сподобається.

Смачного!


  • Червона капуста - 1/2 штуки
  • Мандарин - 1-2 штук
  • Бальзамічний оцет - 3 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка (або кукурудзяний сироп)
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки (ідеально - Грецкого ореха)
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Сіль - За смаком
Хочу розповісти вам, як приготувати салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами. Легкий, апетитний і дуже насичений!

1. Для початку потрібно нашаткувати капусту і викласти її в глибокий салатник.

2. У невеликій мисці з'єднайте мед, бальзамічний оцет, масло волоського горіха. Підсолити за смаком.

3. Подрібніть горішки, додайте їх в маринад. Ретельно все перемішайте і вилийте в капусту.

4. Залиште її маринуватися хвилин на 20, щоб вона просочилася усіма смаками і ароматами заправки.

5. А далі залишиться тільки акуратно очистити мандарини і розділити їх на часточки. В ідеалі потрібно зняти білі пленочки.

6. Подавайте до столу салатик на тарілці, доповнивши його мандаринами і (по бажанню) зеленню.

Цікаво, чи не так? Пікантна капуста і солодкі фрукти: любителям пробувати щось новеньке точно сподобається.

Смачного!

Схожі рецепти