Салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається пробувати нові смакові поєднання, то придивіться до цього дуже простому, але досить оригінальним рецептом. Дивний пікантний салатик за півгодини, який варто повторити вдома.
Опис приготування:
Хочу розповісти вам, як приготувати салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами. Легкий, апетитний і дуже насичений!
1. Для початку потрібно нашаткувати капусту і викласти її в глибокий салатник.
2. У невеликій мисці з'єднайте мед, бальзамічний оцет, масло волоського горіха. Підсолити за смаком.
3. Подрібніть горішки, додайте їх в маринад. Ретельно все перемішайте і вилийте в капусту.
4. Залиште її маринуватися хвилин на 20, щоб вона просочилася усіма смаками і ароматами заправки.
5. А далі залишиться тільки акуратно очистити мандарини і розділити їх на часточки. В ідеалі потрібно зняти білі пленочки.
6. Подавайте до столу салатик на тарілці, доповнивши його мандаринами і (по бажанню) зеленню.
Цікаво, чи не так? Пікантна капуста і солодкі фрукти: любителям пробувати щось новеньке точно сподобається.
Смачного!
- Червона капуста - 1/2 штуки
- Мандарин - 1-2 штук
- Бальзамічний оцет - 3 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка (або кукурудзяний сироп)
- Рослинна олія - 2 чайних ложки (ідеально - Грецкого ореха)
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Сіль - За смаком
1. Для початку потрібно нашаткувати капусту і викласти її в глибокий салатник.
2. У невеликій мисці з'єднайте мед, бальзамічний оцет, масло волоського горіха. Підсолити за смаком.
3. Подрібніть горішки, додайте їх в маринад. Ретельно все перемішайте і вилийте в капусту.
4. Залиште її маринуватися хвилин на 20, щоб вона просочилася усіма смаками і ароматами заправки.
5. А далі залишиться тільки акуратно очистити мандарини і розділити їх на часточки. В ідеалі потрібно зняти білі пленочки.
6. Подавайте до столу салатик на тарілці, доповнивши його мандаринами і (по бажанню) зеленню.
Цікаво, чи не так? Пікантна капуста і солодкі фрукти: любителям пробувати щось новеньке точно сподобається.
Смачного!