Рецепт Салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами фото

Салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Червона капуста, Мандарин
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Якщо вам подобається пробувати нові смакові поєднання, то придивіться до цього дуже простому, але досить оригінальним рецептом. Дивний пікантний салатик за півгодини, який варто повторити вдома.

Хочу розповісти вам, як приготувати салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами. Легкий, апетитний і дуже насичений!

1. Для початку потрібно нашаткувати капусту і викласти її в глибокий салатник.

2. У невеликій мисці з'єднайте мед, бальзамічний оцет, масло волоського горіха. Підсолити за смаком.

3. Подрібніть горішки, додайте їх в маринад. Ретельно все перемішайте і вилийте в капусту.

4. Залиште її маринуватися хвилин на 20, щоб вона просочилася усіма смаками і ароматами заправки.

5. А далі залишиться тільки акуратно очистити мандарини і розділити їх на часточки. В ідеалі потрібно зняти білі пленочки.

6. Подавайте до столу салатик на тарілці, доповнивши його мандаринами і (по бажанню) зеленню.

Цікаво, чи не так? Пікантна капуста і солодкі фрукти: любителям пробувати щось новеньке точно сподобається.

Смачного!


  • Червона капуста - 1/2 штуки
  • Мандарин - 1-2 штук
  • Бальзамічний оцет - 3 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка (або кукурудзяний сироп)
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки (ідеально - Грецкого ореха)
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Сіль - За смаком
Хочу розповісти вам, як приготувати салат з червоної капусти з мандаринами і горіхами. Легкий, апетитний і дуже насичений!

1. Для початку потрібно нашаткувати капусту і викласти її в глибокий салатник.

2. У невеликій мисці з'єднайте мед, бальзамічний оцет, масло волоського горіха. Підсолити за смаком.

3. Подрібніть горішки, додайте їх в маринад. Ретельно все перемішайте і вилийте в капусту.

4. Залиште її маринуватися хвилин на 20, щоб вона просочилася усіма смаками і ароматами заправки.

5. А далі залишиться тільки акуратно очистити мандарини і розділити їх на часточки. В ідеалі потрібно зняти білі пленочки.

6. Подавайте до столу салатик на тарілці, доповнивши його мандаринами і (по бажанню) зеленню.

Цікаво, чи не так? Пікантна капуста і солодкі фрукти: любителям пробувати щось новеньке точно сподобається.

Смачного!

Схожі рецепти