Новорічний салат з мандаринами
(покроковий рецепт з фото)
Без якого фрукта складно уявити Новорічні свята? Звичайно ж без мандарина. У моїй родині його їдять кілограмами. Але тут я подумала, а чому б не використати цитрусовий в якомусь страві?
Тепер я готова поділитися з вами тим, як приготувати Новорічний салат з мандаринами. Простий і легкий рецепт урізноманітнює звичний святковий стіл. Він підійде вегетаріанцям і тим, хто не хоче переїсти. Плюс такий варіант швидко зробити, тому в цей раз я обов'язково його подам до торжества.
- Авокадо - 1 штука
- Мандарин - 2 штуки
- Гранатові зерна - 50 грам
- Бальзамічний оцет - 1-2 чайних ложок
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Пармезан tёrtиy - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 0, 5 штуки
- Капуста Кале - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Листя капусти промийте, видаліть жорстку частину, а потім наріжте.
Викладіть Кале в глибоку салатницю. Туди ж натріть тонко цедру лимона і вичавіть сік. Всипте сіль. Пам'ятайте капусту руками близько 1-ої хвилини.
Потім натріть пармезан, бальзамічний оцет і масло.
Далі додайте гранат, часточки мандарина і наріжте авокадо.
Приправте салат сіллю і перцем. Перемішайте. Смачного!