Салат з черешнею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні готуємо салат з черешнею і куркою! думаєте, я помилково написала слово «черешня» і там повинні бути, наприклад, помідори, кукурудза або оливки? немає, все правильно, і салат буде дуже смачним!
Здавалося б, в салаті поєднуються непоєднувані продукти: курка, черешня, помідори. Але насправді виходить просто неймовірно смачно. Смак салату дуже збалансований, тут і солодкість ягід, і кислинка помідора, і пікантність перцю, і ситність курки, і легкість соусу. Дійсно, салат дуже вдалий, він стане прекрасною альтернативою салату «Цезар». Звичайно, цей салат сезонний. А початок літа - саме час його готувати, так що не пропустіть можливість і дивіться, як приготувати салат з черешнею і куркою. І приємною вам готування!
- Куряча грудка - 150 грам
- Черешня - 100 грам
- Перець солодкий - 100 грам
- Помідор - 100 грам
- Салат - 2-3 штук
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки відварити до готовності в підсоленій воді або присипте сіллю і запечіть в духовці.
Черешню обполосніть під проточною водою. Розріжте навпіл і видаліть кісточку.
На дно плоскої тарілки викладіть листя салату, їх можна класти цілими, а можна порвати на невеликі шматки. Зверху розкладіть черешню.
Садки перець (краще брати перець жовтого кольору) очистіть і поріжте дрібною соломкою. Помідор поріжте на дрібні шматочки. Викладіть на салат перець і помідор.
Курячі грудки поріжте на невеликі шматки довільного розміру, можна зовсім дрібно, а можна і побільше. Розкладіть курочку зверху. Потім полийте сумішшю олії, лимонного соку і солі.
Салат готовий. Подавати його можна в двох варіантах: не перемішуючи або перемішати і покласти в невелику піалу. Смачного!