Салат з буряка і адигейського сиру
(покроковий рецепт з фото)
Любителям буряка, прихильникам правильного харчування і просто тим, хто любить легкі салати на вечерю, хочу запропонувати цей чудовий салат з адигейським сиром. Пригощайтеся!
Буряк попередньо слід відварити або запекти в духовці, тоді на приготування салату піде зовсім небагато часу. Вегетаріанці теж можуть спробувати такий салат, замінивши адигейський сир на тофу. Розповідаю, як приготувати салат з буряка і адигейського сиру.
- Буряк - 300 грам
- Сир Адигейський - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Буряк підготуйте заздалегідь, відваріть, ostudite і чистий.
Наріжте буряк невеликими кубиками.
Додайте нарізаний кубиками сир.
І посічену зелень.
Змішайте оливкову олію, лимонний сік і видавлений або дрібно рубаний часник. Заправте салат. Все перемішайте, сіль за смаком. Перед подачею посипте зернами кунжуту.
Смачного!