Сирники з адигейського сиру
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок до чаю для дітей і дорослих пропоную дуже класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати сирники з адигейського сиру. Ніжні, апетитні і з приголомшливою хрусткою скоринкою.
Якщо класичні сирні сирники - це скоріше солоденьке, то такий варіант - їх абсолютна протилежність. Сир дуже корисний, так що на сніданок або як перекус для всієї родини рекомендую зробити таке блюдо. В даному випадку додана кукурудзяна мука, але ви можете використовувати і звичайну пшеничну. Крім того, за бажанням в тісто можна додати також свіжу зелень, наприклад.
- Заголовок для палітурки - 300 грам
- Адигейський сир - 300 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Бринза - 300 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Ось такий простий набір інгредієнтів вам потрібно. Бринза - це радше доповнення, так що її можете і не використовувати, якщо не хочете.
2. Борошно всипте в глибоку миску, потроху додавайте воду (краще теплу), перемішуючи.
3. Сир розімніть.
4. І додайте до борошна. Продовжуйте перемішувати, по необхідності додаючи воду.
5. Сформуйте з отриманого тесту невеликі коржі.
6. На сковороді з невеликою кількістю рослинного масла (можна додати також вершкове) обсмажте сирники з двох сторін до рум'яної скоринки.
7. От і все, апетитний і корисний сніданок готовий до подачі. Пригощайтеся!