Салат з ананасом, і куркою, і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Новорічні свята дозволяють господаркам показати своє вміння на кухні, похвалитися перед подругами смачними салатами і стравами, а кухонні розязика про те, як все приготовлено, sblizhayut.
Рецепти салатів передаються з вуст в уста. Господині пишуть свої домашні книги, конспектируют, але за великим рахунком рідко все це готують, тому, що страва повинна бути доступним не тільки по процесу приготування, але і по продуктам. У цьому салаті немає нічого дивного, але смак чудовий. Дивіться далі, як приготувати салат з ананасами, куркою і печерицями.
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Ананас - 150 грам (консервований)
- Яйце - 4 штуки (відварне)
- Шампніьони - 100 грам
- Зелень за смаком - За смаком
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Куряче філе відваріть, остудіть і наріжте кубиками.
Ананаси нарізаємо дрібно. Я кожне колечко нарізала на 12-14 частин.
З'єднайте куряче філе, ананаси і подрібнену зелень в мисці.
Подрібніть гриби, обсмажте їх на рослинному маслі.
Відварене куряче яйце очистіть і наріжте.
У салатник додайте остиглі гриби (без масла) і подрібнені яйця.
Заправте салат майонезом і подайте до столу.