Салат ніжний з ананасом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл в якості різноманітності улюблених і традиційних страв дуже рекомендую приготувати цей класний і буквально тане в роті салатик з відварною куркою і консервованим ананасом.
Хочу розповісти, як приготувати салат ніжний з ананасом і куркою і подати його до столу красиво. Це відмінний варіант для всіх любителів солодкуватий ноток в стравах. Він напевно припаде до смаку і вам, і вашим гостям. Обов'язково візьміть рецепт на замітку.
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 5 штук
- Ананаси консервовані - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Майонез - 150 грам
- Часник - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Оцет - 1 Чайна ложка
1. Насамперед потрібно відварити до готовності курячу грудку і яйця круто. Підготуйте інші інгредієнти.
2. На дно тарілки для подачі (можна використовувати форму із знімними бортами) викладіть нарізану курочку. Додайте сіль, перець, спеції за смаком. З'єднайте майонез і сметану, перемішайте. Додайте трохи подрібненого часнику за смаком. Отриманим соусом змастіть щедро курку. Очистіть цибулину, подрібніть і замаринуйте.
3. Викладіть мариновану цибулю рівним шаром і додайте трохи соусу.
4. Наступним шаром будуть терті яйця. Щіпка солі і знову заправка.
5. Присипте тертим сиром і викладіть залишилася заправку. Розподіліть рівним шаром.
6. Зверху викладіть консервовані ананаси і дайте салатик просочитися 2-3 годину (якомога більше).
7. Перед подачею наріжте гострим ножем на порційних шматочки, як тортик. Смачного!