Рецепт Салат «весняний вечір» фото

Салат «весняний вечір»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Капуста, Морепродукти, Огірок, Крабові палички
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Салати

Я сама придумала салат недавно, і він так сподобався моїм рідним, що вирішила поділиться.

Кількість порцій: 4
  • Капуста калі - 1 частин (один пучок)
  • Моцарелла - За смаком
  • Майонез - 6 Ст. Ложок
  • Крабові палички - 300 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Петрушка, базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Огірок - 1-2 штук
  • Тертий сир - За смаком (по бажанню )
салат
Зварити яйця в круту
салат
В цей час, порізати кубиками огірок
салат
Порізати крабові палички
салат
Порізати капусту калі, листову частину
салат
Порізати базилік і петрушку
салат
Змішати капусту калі з 2 ст. Ложками майонезу, посолити, викласти в миску. Зверху покласти моцарелу, шматочками
салат
Змішати палички з 2 ст. Ложками майонезу і посолити. Можна трішки присипати сазаром для смаку
салат
Покласти поверх капусти в миску
салат
Огірки змішати з 2 ст. Ложками майонезу, посолити, додати зелень.
салат
Викласти на крабові палички в миску
салат
Яйця натерти на дрібній тертці і покласти в миску з іншими продуктами
салат
Поставити в холодильник на пару годин. При подачі, посипати сиром.

Схожі рецепти