Салат «весняний вечір»
(покроковий рецепт з фото)
Я сама придумала салат недавно, і він так сподобався моїм рідним, що вирішила поділиться.
Кількість порцій: 4
- Капуста калі - 1 частин (один пучок)
- Моцарелла - За смаком
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Крабові палички - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Петрушка, базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Огірок - 1-2 штук
- Тертий сир - За смаком (по бажанню )
Зварити яйця в круту
В цей час, порізати кубиками огірок
Порізати крабові палички
Порізати капусту калі, листову частину
Порізати базилік і петрушку
Змішати капусту калі з 2 ст. Ложками майонезу, посолити, викласти в миску. Зверху покласти моцарелу, шматочками
Змішати палички з 2 ст. Ложками майонезу і посолити. Можна трішки присипати сазаром для смаку
Покласти поверх капусти в миску
Огірки змішати з 2 ст. Ложками майонезу, посолити, додати зелень.
Викласти на крабові палички в миску
Яйця натерти на дрібній тертці і покласти в миску з іншими продуктами
Поставити в холодильник на пару годин. При подачі, посипати сиром.