Торт «морозний вечір»
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжний, м'який торт з чудовим вершковим кремом, горіховими коржами і кокосовою стружкою. Що може бути смачніше? дивіться, як приготувати торт "морозний вечір" .
Дивовижно смачний, апетитний! Саме так можна сказати про торті, який дуже-дуже хочеться спробувати. Не відмовляйте собі в задоволенні, не стримуйте своїх бажань, покуштуйте тортик. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!
- Яєчні білки - 6 штук
- Цукор - 300 грам
- Мигдаль - 200 грам
- Молоко - 300 грам
- Жовток яєчний - 3 штуки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 300 мілілітрів
- Вершкове масло - 80 грам
- Стружка кокосова - 50 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Желатин - 10 грам
Збийте білки до стійких піків. Додайте поступово 200 грам цукру і ванільний цукор. Горіхи перемеліть в борошно, додайте їх в білкову масу порціями, акуратно перемішуючи знизу вгору.
На пергамент викладіть третину маси і розрівняйте. Для зручності можна намалювати коло на пергаменті за розміром трохи менше вашої форми. Випікайте при температурі 170 градусів 20-25 хвилин.
Для крему молоко доведіть до кипіння, трохи остудіть.
Желатин замочити в невеликій кількості води.
Жовтки змішайте з крохмалем і цукром. Введіть жовтки в гаряче молоко, розмішайте віночком. Поставте на маленький вогонь і, помішуючи, варіть до невеликого загустіння.
Желатин замочити в невеликій кількості води.
Жовтки змішайте з крохмалем і цукром. Введіть жовтки в гаряче молоко, розмішайте віночком. Поставте на маленький вогонь і, помішуючи, варіть до невеликого загустіння.
Додайте набряклий желатин, перемішайте. Остудіть до теплого стану, додайте вершкове масло кімнатної температури.
Вершки збийте. Перемішайте акуратно обидві маси.
Викладайте корж у форму.
Зверху коржа викладайте приблизно чверть від усього крему. Повторіть всі дії з іншими коржами.
Прикрасьте торт кокосовою стружкою і кондитерської присипкою.