Рецепт Торт «морозний вечір» фото

Торт «морозний вечір»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Молоко
Страви без випічки
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Неймовірно ніжний, м'який торт з чудовим вершковим кремом, горіховими коржами і кокосовою стружкою. Що може бути смачніше? дивіться, як приготувати торт"Морозний вечір" .

Опис приготування:

Дивовижно смачний, апетитний! Саме так можна сказати про торті, який дуже-дуже хочеться спробувати. Не відмовляйте собі в задоволенні, не стримуйте своїх бажань, покуштуйте тортик. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим десертом!

  • Яєчні білки - 6 штук
  • Цукор - 300 грам
  • Мигдаль - 200 грам
  • Молоко - 300 грам
  • Жовток яєчний - 3 штуки
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Стружка кокосова - 50 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Желатин - 10 грам
торт
Збийте білки до стійких піків. Додайте поступово 200 грам цукру і ванільний цукор. Горіхи перемеліть в борошно, додайте їх в білкову масу порціями, акуратно перемішуючи знизу вгору.
торт
На пергамент викладіть третину маси і розрівняйте. Для зручності можна намалювати коло на пергаменті за розміром трохи менше вашої форми. Випікайте при температурі 170 градусів 20-25 хвилин.
торт
Для крему молоко доведіть до кипіння, трохи остудіть.
Желатин замочити в невеликій кількості води.
Жовтки змішайте з крохмалем і цукром. Введіть жовтки в гаряче молоко, розмішайте віночком. Поставте на маленький вогонь і, помішуючи, варіть до невеликого загустіння.

Додайте набряклий желатин, перемішайте. Остудіть до теплого стану, додайте вершкове масло кімнатної температури.
Вершки збийте. Перемішайте акуратно обидві маси.

торт
Викладайте корж у форму.
торт
Зверху коржа викладайте приблизно чверть від усього крему. Повторіть всі дії з іншими коржами.
торт
Прикрасьте торт кокосовою стружкою і кондитерської присипкою.

Схожі рецепти