«морозний» печиво
(покроковий рецепт з фото)
Зимові свята не можуть обійтися без солодкого. Ви, звичайно, можете купити щось в магазині, але домашні варіанти все одно смачніше. А якщо справа доходить до випічки, то вам стане в нагоді цей рецепт.
Вивчіть, як приготувати "морозний" печиво, і порадуйте не тільки дітей, але і дорослих. Обов'язково запасіться формами для тіста у вигляді сніжинок, зірочок і подібних форм. Фішкою виробів буде глазур, яка нагадує мазки снігу. А ще купите красиву посипання, щоб прикрасити печиво.
- Цукрова пудра - 500 грам(250 г - в тісто, 250 г - в глазур)
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно пшеничне - 320 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Молоко - 2, 5 Ст. Ложки
- Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки
- Мигдальний екстракт - 1 Чайна ложка
- Посипання - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
Потім підсипати муку. Краще це робити в міксері.
Після цього дайте тесту відпочити при кімнатній температурі 30 хвилин, а потім розімніть його руками. Далі розкачайте масу в пласти, присипавши поверхню борошном.
Запікайте печиво 13 хвилин при 180 градусах в духовці.