Рецепт «морозний» печиво фото

«морозний» печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Низькокалорійні
На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Випічка, Солодке, Печиво

Зимові свята не можуть обійтися без солодкого. Ви, звичайно, можете купити щось в магазині, але домашні варіанти все одно смачніше. А якщо справа доходить до випічки, то вам стане в нагоді цей рецепт.

Вивчіть, як приготувати "морозний" печиво, і порадуйте не тільки дітей, але і дорослих. Обов'язково запасіться формами для тіста у вигляді сніжинок, зірочок і подібних форм. Фішкою виробів буде глазур, яка нагадує мазки снігу. А ще купите красиву посипання, щоб прикрасити печиво.

  • Цукрова пудра - 500 грам(250 г - в тісто, 250 г - в глазур)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 320 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Молоко - 2, 5 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки
  • Мигдальний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Посипання - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
Потім підсипати муку. Краще це робити в міксері.
Після цього дайте тесту відпочити при кімнатній температурі 30 хвилин, а потім розімніть його руками. Далі розкачайте масу в пласти, присипавши поверхню борошном.
Запікайте печиво 13 хвилин при 180 градусах в духовці.

Схожі рецепти