Рецепт Торт на дівич-вечір фото

Торт на дівич-вечір
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Традиція проведення дівич-вечора перед весіллям стає майже обов'язковою. Дівчата збираються разом і по-справжньому веселяться, замовляючи святкову програму і солодке частування.

Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати торт на дівич-вечір у вигляді корсета. Грайлива і красива випічка сподобається нареченій в якості подарунка. Рожевий колір з незвичайною формою розвеселять всіх на вечірці. І, звичайно, буде дуже смачно!

  • Яйце - 16 штук(12 шт. - в тісто, 4 шт. - в начинку)
  • Цукор - 930 грам(280 г - в тісто, 100 г - в начинку, 450 г - в глазур, 100 г - в сироп)
  • Вода - 380 мілілітрів(180 мл - в тісто, 200 мл - в сироп)
  • Борошно - 280 грам
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Каппучино, порошок - 7 Ст. Ложок(4 ст. Ложки - в тісто, 1 ст. Ложка - в начинку, 2 ст. Ложки - в глазур)
  • Каппучино, напій - 4 Ст. Ложки
  • Вершки жирні - 400 мілілітрів
  • Sиr Маскарпоне - 1350 грам(450 г - в начинку, 900 г - в глазур)
  • Желатин - 21 грам
  • Вершки для збивання - 720 мілілітрів
  • Шоколад білий - 80 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
  • Харчовий барвник, рожевий - 2-3 капель
торт на дівич-вечір - фото крок 1
Спочатку зробіть тісто. Belk відділ Желтков. Білки збийте разом з водою до стійких піків.
торт на дівич-вечір - фото крок 2
Потім додайте цукор, збивайте до розчинення.
торт на дівич-вечір - фото крок 3
Додайте до білків жовтки, акуратно перемішайте масу.
торт на дівич-вечір - фото крок 4
Розділіть яєчну мас на 2 рівних частини. В одну додайте половину борошна. Обережно перемішайте.
торт на дівич-вечір - фото крок 5
Борошно, що залишилося змішайте з порошком капучіно і какао.
торт на дівич-вечір - фото крок 6
Другу половину яєчної суміші перемішайте з сухою масою з минулого кроку.
торт на дівич-вечір - фото крок 7
На деко покладіть пергаментний папір. Кондитерським мішком зробіть смуги з тіста, чергую світлу і темну частину. Надішліть корж пекти в духовку при 180 градусах на 25-30 хвилин.
торт на дівич-вечір - фото крок 8
Поки корж остигає, займіться начинкою. Жовтки відокремте від білків. Змішайте рідкий і сухий капучіно з цукром і жовтками. Робіть це над водяною банею.
торт на дівич-вечір - фото крок 9
Суміш заважайте до повного розчинення на водяній бані. Коли вийде густий крем, зніміть його з вогню, приберіть остигати.
торт на дівич-вечір - фото крок 10
Поки крем остигає, маскарпоне розм'якшіть лопаткою.
торт на дівич-вечір - фото крок 11
Розчиніть желатин за інструкцією на упаковці. Жирні вершки збийте до стійких піків. Потім змішайте їх з розчиненим желатином. Також додайте крем з капучіно.
торт на дівич-вечір - фото крок 12
В кінці додайте маскарпоне. Акуратно перемішайте начинку.
торт на дівич-вечір - фото крок 13
Тепер займіться глазур'ю, яка прикрасить торт. Поставте сотейник на маленький вогонь. Всипте в нього капучіно, і влийте 2/3 вершків для збивання.
торт на дівич-вечір - фото крок 14
Далее натрите в сотейник шоколад. Готуйте, постійно помішуючи, до розчинення.
торт на дівич-вечір - фото крок 15
Потім додайте вершки і цукор. Варіть до єдиної консистенції. Готову масу приберіть остигати на 2 годину.
торт на дівич-вечір - фото крок 16
В охолоджену масу додайте маскарпоне. Міксером збийте масу до гладкості на низькій швидкості.
торт на дівич-вечір - фото крок 17
Потім збільште швидкість міксера, і збивайте масу протягом 2-х хвилин до піків.
торт на дівич-вечір - фото крок 18
Сформуйте торт. Виріжте з кальки форму корсета. Викладіть її на остиглий корж. Виріжте форму, а потім розділіть бісквіт уздовж.
торт на дівич-вечір - фото крок 19
Зробіть сироп з води, цукру і ванілі. Просочіть їм один корж. Покладіть його на блюдо. Покрийте начинкою.
торт на дівич-вечір - фото крок 20
Зверху покладіть другий бісквіт, також просочивши його сиропом. Крем рівномірно розподіліть між коржами.
торт на дівич-вечір - фото крок 21
Тепер необхідно зробити форму грудей. Відповідні розміром круглі миски покрийте харчовою плівкою. Викладіть перший шар обрізків від коржа.
торт на дівич-вечір - фото крок 22
Чергуйте бісквіт з кремом капучіно, наповнивши миски до кінця. В кінці утрамбуйте коржі.
торт на дівич-вечір - фото крок 23
Викладіть форми на корсет. Залиште торт в холодильнику на ніч.
торт на дівич-вечір - фото крок 24
Через цей час покрийте випічку 3/4 глазурі зверху і з боків.
торт на дівич-вечір - фото крок 25
У решту глазур додайте харчову фарбу. Перемішайте.
торт на дівич-вечір - фото крок 26
За допомогою насадки на кондитерський мішок прикрасьте торт на дівич-вечір у вигляді корсета рожевої глазур'ю. Все готово! приємною дегустації!

Схожі рецепти