Торт на дівич-вечір
(покроковий рецепт з фото)
Традиція проведення дівич-вечора перед весіллям стає майже обов'язковою. Дівчата збираються разом і по-справжньому веселяться, замовляючи святкову програму і солодке частування.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати торт на дівич-вечір у вигляді корсета. Грайлива і красива випічка сподобається нареченій в якості подарунка. Рожевий колір з незвичайною формою розвеселять всіх на вечірці. І, звичайно, буде дуже смачно!
- Яйце - 16 штук(12 шт. - в тісто, 4 шт. - в начинку)
- Цукор - 930 грам(280 г - в тісто, 100 г - в начинку, 450 г - в глазур, 100 г - в сироп)
- Вода - 380 мілілітрів(180 мл - в тісто, 200 мл - в сироп)
- Борошно - 280 грам
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Каппучино, порошок - 7 Ст. Ложок(4 ст. Ложки - в тісто, 1 ст. Ложка - в начинку, 2 ст. Ложки - в глазур)
- Каппучино, напій - 4 Ст. Ложки
- Вершки жирні - 400 мілілітрів
- Sиr Маскарпоне - 1350 грам(450 г - в начинку, 900 г - в глазур)
- Желатин - 21 грам
- Вершки для збивання - 720 мілілітрів
- Шоколад білий - 80 грам
- Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
- Харчовий барвник, рожевий - 2-3 капель
Спочатку зробіть тісто. Belk відділ Желтков. Білки збийте разом з водою до стійких піків.
Потім додайте цукор, збивайте до розчинення.
Додайте до білків жовтки, акуратно перемішайте масу.
Розділіть яєчну мас на 2 рівних частини. В одну додайте половину борошна. Обережно перемішайте.
Борошно, що залишилося змішайте з порошком капучіно і какао.
Другу половину яєчної суміші перемішайте з сухою масою з минулого кроку.
На деко покладіть пергаментний папір. Кондитерським мішком зробіть смуги з тіста, чергую світлу і темну частину. Надішліть корж пекти в духовку при 180 градусах на 25-30 хвилин.
Поки корж остигає, займіться начинкою. Жовтки відокремте від білків. Змішайте рідкий і сухий капучіно з цукром і жовтками. Робіть це над водяною банею.
Суміш заважайте до повного розчинення на водяній бані. Коли вийде густий крем, зніміть його з вогню, приберіть остигати.
Поки крем остигає, маскарпоне розм'якшіть лопаткою.
Розчиніть желатин за інструкцією на упаковці. Жирні вершки збийте до стійких піків. Потім змішайте їх з розчиненим желатином. Також додайте крем з капучіно.
В кінці додайте маскарпоне. Акуратно перемішайте начинку.
Тепер займіться глазур'ю, яка прикрасить торт. Поставте сотейник на маленький вогонь. Всипте в нього капучіно, і влийте 2/3 вершків для збивання.
Далее натрите в сотейник шоколад. Готуйте, постійно помішуючи, до розчинення.
Потім додайте вершки і цукор. Варіть до єдиної консистенції. Готову масу приберіть остигати на 2 годину.
В охолоджену масу додайте маскарпоне. Міксером збийте масу до гладкості на низькій швидкості.
Потім збільште швидкість міксера, і збивайте масу протягом 2-х хвилин до піків.
Сформуйте торт. Виріжте з кальки форму корсета. Викладіть її на остиглий корж. Виріжте форму, а потім розділіть бісквіт уздовж.
Зробіть сироп з води, цукру і ванілі. Просочіть їм один корж. Покладіть його на блюдо. Покрийте начинкою.
Зверху покладіть другий бісквіт, також просочивши його сиропом. Крем рівномірно розподіліть між коржами.
Тепер необхідно зробити форму грудей. Відповідні розміром круглі миски покрийте харчовою плівкою. Викладіть перший шар обрізків від коржа.
Чергуйте бісквіт з кремом капучіно, наповнивши миски до кінця. В кінці утрамбуйте коржі.
Викладіть форми на корсет. Залиште торт в холодильнику на ніч.
Через цей час покрийте випічку 3/4 глазурі зверху і з боків.
У решту глазур додайте харчову фарбу. Перемішайте.
За допомогою насадки на кондитерський мішок прикрасьте торт на дівич-вечір у вигляді корсета рожевої глазур'ю. Все готово! приємною дегустації!