Рецепт Салат «святковий» фото

Салат «святковий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Салат легкий в приготуванні, добре буде виглядати на святковому столі. Спробуйте!

Опис приготування:

Обжарьте на гриле кабачок и грудинку (бекон або ковбасу). Капусту і зелень пошинкуйте, все перемішайте, заправте рослинним маслом і оцтом.

  • Грудинка - 300 грам
  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Зелень будь-яка - За смаком
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Винний оцет світлий - 2 краплі
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Кабачок - 1 штука (маленький)
салат
Капуста білокачанна нарізається тонкою соломкою.
салат
Руками пом'яти капусту з сіллю, щоб вона пустила сік.
салат
Молоді кабачки нарізати кільцями, посолити і обсмажити на грилі або просто на сковороді.
Готові кабачки нарізати соломкою.
салат
Додайте подрібнену зелень.
салат
На гриле обжарьте копченую грудинку (бекон). Наріжте соломкою і додайте в салат.
салат
Заправте рослинним маслом. Додайте дві краплі оцту, можна трохи цукру. Перемішайте і подайте до столу відразу. Такий салат не може чекати. Салат швидко опадає і пускає сік.

Схожі рецепти