Салат «святковий»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Салат легкий в приготуванні, добре буде виглядати на святковому столі. Спробуйте!
Опис приготування:
Обжарьте на гриле кабачок и грудинку (бекон або ковбасу). Капусту і зелень пошинкуйте, все перемішайте, заправте рослинним маслом і оцтом.
- Грудинка - 300 грам
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Зелень будь-яка - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Винний оцет світлий - 2 краплі
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Кабачок - 1 штука (маленький)
Капуста білокачанна нарізається тонкою соломкою.
Руками пом'яти капусту з сіллю, щоб вона пустила сік.
Молоді кабачки нарізати кільцями, посолити і обсмажити на грилі або просто на сковороді.
Готові кабачки нарізати соломкою.
Готові кабачки нарізати соломкою.
Додайте подрібнену зелень.
На гриле обжарьте копченую грудинку (бекон). Наріжте соломкою і додайте в салат.
Заправте рослинним маслом. Додайте дві краплі оцту, можна трохи цукру. Перемішайте і подайте до столу відразу. Такий салат не може чекати. Салат швидко опадає і пускає сік.