Салат «святковий»
(покроковий рецепт з фото)
Салат легкий в приготуванні, добре буде виглядати на святковому столі. Спробуйте!
Обжарьте на гриле кабачок и грудинку (бекон або ковбасу). Капусту і зелень пошинкуйте, все перемішайте, заправте рослинним маслом і оцтом.
- Грудинка - 300 грам
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Зелень будь-яка - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Винний оцет світлий - 2 краплі
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Кабачок - 1 штука (маленький)

Капуста білокачанна нарізається тонкою соломкою.

Руками пом'яти капусту з сіллю, щоб вона пустила сік.

Молоді кабачки нарізати кільцями, посолити і обсмажити на грилі або просто на сковороді.
Готові кабачки нарізати соломкою.
Готові кабачки нарізати соломкою.

Додайте подрібнену зелень.

На гриле обжарьте копченую грудинку (бекон). Наріжте соломкою і додайте в салат.

Заправте рослинним маслом. Додайте дві краплі оцту, можна трохи цукру. Перемішайте і подайте до столу відразу. Такий салат не може чекати. Салат швидко опадає і пускає сік.