Салат шарами з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Існують сотні листкових салатів з куркою. Кожен з них по-своєму оригінальний і має свій смак. Зараз я розповім вам свій рецепт, як приготувати салат шарами з куркою. А ви уважно дивіться.
Залиште салат при кімнатній температурі на півгодини- час. Так він просочиться і стане більш смачним і ніжним.
Прикрасьте салат петрушкою і корейської морквою.
Можете використовувати форму або піалку, якщо хочете зробити салат порційних.
Смачного!
- Куряче філе - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Корейська морква - 130 грам
- Сир - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Відваріть куряче філе. Остудіть його, не виймаючи з бульйону, щоб м'ясо зберегло всі свої соки. Наріжте курку соломкою. Викладіть курку в миску, в якій будете подавати салат. Покрийте сіточкою з майонезу.
Поверх курки викладіть моркву по-корейськи. Покрийте другий шар майонезом.
Натріть сир на дрібну тертку. Викладіть поверх моркви. Відваріть яйця, остудіть їх. Яєчний білок натріть на крупній тертці і викладіть поверх сиру. Змастіть майонезом. Натріть на дрібній тертці яєчні жовтки. Викладіть їх зверху - це останній шар салату.