Рецепт Салат «Шамаханська цариця» с гранатом фото

Салат «Шамаханська цариця» с гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Гранат
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Якщо ви не любите салати з майонезній заправкою, тоді пропонований нижче варіант просто знахідка для вас. Приготування займає мінімум часу, склад незвичайний, але цілком доступний.

Опис приготування:

У салаті повинен бути присутнім аромат і смак спецій. Тому якщо у вас немає хмелі-сунелі, ви можете замінити на суху аджику. Страву можна подати як в охолодженому вигляді, так і відразу після приготування.

  • Куряче філе - 300 грам (відварне)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Горіхи волоські - 70-100 грам
  • Хміль-сунелі - За смаком (суха приправа)
  • Гранат - 1/2 штуки (великий)
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Наріжте цибулю чверть кільцями, перекладіть в сковороду. Додайте рослинне масло. Поставте на середній вогонь.
салат
Обсмажте цибулю до легкого відтінку і м'якості.
салат
У глибокий салатник розберіть куряче філе на волокна.
салат
Чистий гранат. Волоські горіхи злегка подрібніть.
салат
До підготовленого курячого філе додайте обсмажену цибулю, разом з маслом. За смаком додайте сухі спеції хмелі-сунелі і перемішайте.
салат
Додайте волоські горіхи і гранат.
салат
Перемішайте, сервірують і подавайте на стіл.
салат
Смачного!

Схожі рецепти