Салат по-норвезьких
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт салату по-норвезьких. Абсолютно точно знаю, що в Норвегії такий салат користується великим попитом. Розповідаю, як його приготувати!
Не в приклад Оселедчик під щільною майонезно-картопляної шубкою, цей салатик виходить дуже легким, майже дієтичним. Калорій в ньому трохи, що це, що є, збалансовані найкращим чином - жирну рибку компенсують кислувате соковите яблуко, гострий цибулька і відварна буряк. Ніякого картоплі тут немає і в помині, а майонез, що особливо приємно, замінений на масло і винний оцет. Так що худнуть можуть сміливо їсти - зайві сантиметри на талії від салату по-норвезьких не утворюються.
Каперси надають салату не тільки пікантність, а й певну "урочистість", так що цей салат цілком можна використовувати для святкового меню. Отже, розповідаю, як приготувати салат по-норвезьких - простий і святковий одночасно!
- Оселедець солоний - 1 штука
- Буряк - 1-2 штук
- Яблуко кисло-солодке - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста червоний - 1-2 штук
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Каперсами - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
Приємного апетиту або, норвезький, приємного апетиту:)!