Рецепт Юшка по-норвезьких фото

Юшка по-норвезьких
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Сьомга
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Хочеться спробувати нове смачне першу страву? Тоді вуха по-норвезьких в домашніх умовах стане вашим порятунком - недороге, оригінальне і дуже-дуже смачна страва, яке з'їдається в момент!

Опис приготування:

Як вид, такий рецепт приготування юшки по-норвезьких дійсно відрізняється своєю оригінальністю і вишуканістю. Дуже цікаво буде, якщо ви самостійно доповніть цей класичний рецепт юшки по-норвезьких власними інноваціями. Я, наприклад, люблю додавати тонкі скибочки лимона і винний оцет. Так що експериментуйте, це просто!

  • Сьомга - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Креветки - 30 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Зелень - 2 щіпки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
юшка по-норвезьких - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Овочі миємо і чистимо, рибу і креветки розморожуємо і промиваємо.
юшка по-норвезьких - фото крок 2
2. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо дрібно порубані моркву і цибулю. Солимо і перчимо.
юшка по-норвезьких - фото крок 3
3. Паралельно кип'ятимо 1 літр води, відварюємо в ньому порційні шматки сьомги. Акуратно їх витягуємо, щоб не розвалилися.
юшка по-норвезьких - фото крок 4
4. До цибулі та моркві на цьому етапі додамо помідор (найкраще вже без насіння і шкірки). Тушкуємо ще п'ять хвилин на маленькому вогні.
юшка по-норвезьких - фото крок 5
5. Коли помідор пустить сік, вливаємо вершки і перемішуємо. Чекаємо, коли почне булькати і знімаємо з вогню.
юшка по-норвезьких - фото крок 6
6. Рибний бульйон солимо, перчим, додаємо в нього посічену зелень і очищені креветки.
юшка по-норвезьких - фото крок 7
7. Додамо заправку з овочів, доводимо до кипіння, варимо на маленькому вогні ще 10 хвилин.

Схожі рецепти