Скумбрія по-норвезьких
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна рибка в вершковому соусі з зеленню буде ідеальним дуетом до рису або картоплі! Відмінний вибір для романтичної вечері або затишного сімейного свята.
В такому соусі ви можете приготувати філе будь-якої риби, яка вам подобається. Вершки можна брати будь-якої жирності. Спецій додавати не рекомендується, щоб зберегти оксамитовий вершковий смак готової скумбрії. У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати скумбрію по-норвезьких.
- Скумбрія - 1 штука (размороженная)
- Вершки - 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне - За смаком (для панірування)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
- Кріп - пучок (невеликий)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо риба була заморожена, то її краще розморозити.
Рибу помийте, розріжте уздовж навпіл. Очистіть від кісток, плавників і шкіри. Розріжте кожну половину риби ще раз навпіл. Таким чином отримаємо 4 порційних шматочка.
Рибку посоліть за смаком, обваляйте в борошні й обсмажте в олії до готовності з двох сторін.
У вершки додайте дрібно рубаний кріп, тушкуйте на сковороді 3-4 хвилини, сіль за смаком. Викладіть в соус рибу і тушкуйте по 2 хвилини з кожного боку.
Наша скумбрія по-норвезьких готова! Смачного!