Рецепт Салат «Обжорка» з печінкою фото

Салат «Обжорка» з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Дуже смачний і святковий салат без майонезу. Приготуйте салат "обжорка" з вареної печінкою.

Відваріть курячу печінку. Поки вона вариться, наріжте цибулю і моркву і обсмажте. Збираємо салат. У миску викладіть нарізану печінку, смажені овочі, консервований горошок, подрібнений солоний огірок. Заправте сіллю, перцем і сметаною. Готово! Красиво сервірувати салат допоможе кільце. Смачного!

  • Куряча печінка відварна - 400 грам
  • Маринований огірок - 4 штуки
  • Горошок косервірований в банку - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат
Солоний огірочок нарізати кубиком.
салат
У салатник додати консервований горошок. На рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додати моркву і смажити до готовності.
салат
Заправити салат сметаною. Додати солі і перцю за смаком.

Схожі рецепти