Рецепт Салат «Обжорка» з печінкою фото

Салат «Обжорка» з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Дуже смачний і святковий салат без майонезу. Приготуйте салат"обжорка" з вареної печінкою.

Опис приготування:

Відваріть курячу печінку. Поки вона вариться, наріжте цибулю і моркву і обсмажте. Збираємо салат. У миску викладіть нарізану печінку, смажені овочі, консервований горошок, подрібнений солоний огірок. Заправте сіллю, перцем і сметаною. Готово! Красиво сервірувати салат допоможе кільце. Смачного!

  • Куряча печінка відварна - 400 грам
  • Маринований огірок - 4 штуки
  • Горошок косервірований в банку - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат & Quot; Обжорка
Печінка курячу відварити до готовності (не більше 10 хвилин). Остудити і нарізати кубиком.
салат & Quot; Обжорка
Солоний огірочок нарізати кубиком.
салат & Quot; Обжорка
Моркву і цибулю нарізати.
салат & Quot; Обжорка
У салатник додати консервований горошок. На рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додати моркву і смажити до готовності.
салат & Quot; Обжорка
Остигнули овочі додати в салатник.
салат & Quot; Обжорка
Заправити салат сметаною. Додати солі і перцю за смаком.
салат & Quot; Обжорка
Красиво оформити салат і подати до столу.

Схожі рецепти