Салат «Обжорка» з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Дуже смачний і святковий салат без майонезу. Приготуйте салат"обжорка" з вареної печінкою.
Опис приготування:
Відваріть курячу печінку. Поки вона вариться, наріжте цибулю і моркву і обсмажте. Збираємо салат. У миску викладіть нарізану печінку, смажені овочі, консервований горошок, подрібнений солоний огірок. Заправте сіллю, перцем і сметаною. Готово! Красиво сервірувати салат допоможе кільце. Смачного!
- Куряча печінка відварна - 400 грам
- Маринований огірок - 4 штуки
- Горошок косервірований в банку - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Печінка курячу відварити до готовності (не більше 10 хвилин). Остудити і нарізати кубиком.
Солоний огірочок нарізати кубиком.
Моркву і цибулю нарізати.
У салатник додати консервований горошок. На рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додати моркву і смажити до готовності.
Остигнули овочі додати в салатник.
Заправити салат сметаною. Додати солі і перцю за смаком.
Красиво оформити салат і подати до столу.