Салат новорічний «Ялинка»
(покроковий рецепт з фото)
На Новий рік символічно приготувати салат, оформлений у вигляді ялинки, чи не так? Я хочу порадити вам приготувати саме такий салат. Він смачний, ситний і прекрасно тримає форму! дивіться рецепт!
Щоб приготувати салат новорічний "ялинка", потрібно заздалегідь відварити курятину, рис і яйця. Наріжте дрібними кубиками інгредієнти. Кропом прикрасьте "ялинку", зробивши гілочки. Готово! Прикрасити можна зернами граната, кукурудзою або вареною морквою. Хай щастить!
- Відварене куряче м'ясо - 200 грам (можна трохи більше)
- Огірок маринований - 2 штуки
- Рис відварний - 1 Склянка
- Печериці - 250 грам
- Яйце відварне - 2-3 штук
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження грибів)
Підготуйте продукти для салату. Відваріть яйця круто, куряче філе і рис - до готовності в солоній воді в різних каструльках.
Гриби смажте на рослинній олії до готовності. Додати сіль за смаком.
Поріжте кубиками консервовані огірки. Робіть кубики не дуже великими, щоб не стирчали з салату.
Поріжте кубиками куряче філе.
Аналогічним чином подрібніть варені яйця.
З'єднайте всі інгредієнти салату в салатник, додайте сіль, перець чорний мелений і майонез.
Салат готовий! Не додавайте занадто багато майонезу, інакше салат не буде тримати форму.