Рецепт Новорічний кекс «ялинка» фото

Новорічний кекс «ялинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Згущене молоко , Гранат , Ківі
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Улюблений і смачний десерт в новому святковому вбранні - завжди бажаний гість на вашому новорічному столі. А рецепт, як приготувати новорічний кекс"Ялинка" , простий! Дивіться і готуйте із задоволенням!

Опис приготування:

Для цього десерту вам знадобиться формочка у вигляді ялинки. Якщо такої немає, нічого страшного, спечіть бісквіт в круглій формі і виріжте ялинку за шаблоном з пергаменту, для аромату додайте в масляний крем кокосову стружку. Прикрасьте ялинку смарагдовим ківі, зернами граната і зробіть ваш новорічний стіл особливим! З наступаючим Новим роком!

  • Ківі - 4 штуки
  • Гранат - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Імбир мелений - 1 щіпка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 1 штука (банку)
  • Кокосова стружка - 25 грам
новорічний кекс
Підготуйте необхідні інгредієнти для тіста і крему.
новорічний кекс
Яйця, цукор, ванілін, імбир збивайте міксером в густу пишну піну протягом 5-7 хвилин. Додайте просіяне борошно в три прийоми, акуратно перемішуючи лопаткою знизу вгору.
новорічний кекс
Розігрійте духовку до 180 градусів. Акуратно вилийте 1/4 тесту в силіконову форму"Ялинка" . Всього тесту вистачить на 4 таких формочки.
новорічний кекс
Випікайте 20-25 хвилин до сухої зубочистки, орієнтуйтеся по своїй духовці. Готові ялинки остудіть у формі, а потім - на решітці.
новорічний кекс
Поки ялинки остуджуються, приготуйте крем. Розм'якшене масло збийте міксером протягом 1 хвилини, додайте згущене молоко і кокосову стружку, збийте до однорідної маси. Намажте крем на ялинки.
новорічний кекс
Очистіть гранат і ківі. Ківі наріжте на тонкі скибочки.
новорічний кекс
Прикрасьте ялинку кільцями ківі і зернами граната, при бажанні присипте кокосовою стружкою. Поставте десерт в холодильник мінімум на півгодини. Смачного!

Схожі рецепти