Новорічний салат «ялинка»
(покроковий рецепт з фото)
Свіжі або приготовані на пару овочі можна подати на новорічний стіл оригінальним способом. Можна зробити з них новорічну ялинку. Для салату нам знадобляться брокколі, кольорова капуста і гранат.
Салат "ялинка" на Новий рік можна приготувати кількома способами. Можна брокколі і цвітну капусту зварити на пару. Можна, можливо, присипавши спеціями і окропивши оливковою олією, запекти в духовці на деку (при 180 градусах випікати 10-12 хвилин). А можна просто промити і нарізати сирі овочі. Вибирайте будь-який спосіб і насолоджуйтеся красою свого новорічного столу.
Приємного апетиту і щасливого Нового року!
- Брокколі - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 штука
- Гранат - 1 штука
1. Брокколі і цвітну капусту розділите на суцвіття. Промийте капусту і брокколі або просто, виклавши в друшляк, злийте окропом. Просушіть злегка на паперовому рушнику. Гранат чисті насіння.
2. На великому Блюда з суцвіть брокколі викладіть зелену ялинку - гострий трикутник.
3. У порожнечі ялинки викладіть "сніг" - суцвіття цвітної капусти.
4. Прикрасьте ялинку гірляндою з гранатових насіння.