Салат «ніжність» з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом улюбленого салату, він невагомий просто, ніжний-ніжний! Не дивлячись на смажену цибулю в салаті, він не робить його важким для шлунка, а тільки підкреслює смак!
Щоб відварити для салату куряче філе, його потрібно вимити, опустити в киплячу воду і варити 30 хвилин, посолити в процесі і додати лавровий лист і перець духмяний. Також для салату потрібні курячі варені яйця, якщо яйце добірне, вистачить двох, якщо менше, то візьміть три штуки. Салат можна зібрати в великому салатнику або порційно.
- Куряче філе - 200 грам
- Печериці мариновані - 200 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження овочів)
Підготуйте продукти для салату. Відваріть куряче філе і яйця. Приступимо!
Поріжте тонко цибулю і грибочки. Обсмажте на олії спочатку цибулю, додайте дрібку солі, перемішайте і киньте грибочки. Помішуючи, обсмажте гриби разом з цибулею пару хвилин.
Збираємо салат. На дно салатник укладіть половину порізаної курочки. Зверху - майонезна сіточка.
Далі - половина грибів з цибулею.
Потім викладаємо половину тертого сиру, робимо майонезну сіточку.
Тепер - терті білки яєць і майонезна сіточка.
Знову повторіть всі верстви. На цей раз останнім зробіть шар тертих жовтків. Дайте салату минут 15-30 для просочення - і до столу!