Рецепт Салат «Мій улюблений» фото

Салат «Мій улюблений»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Птах, Фрукти, Курка, Виноград
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

Якщо ви віддаєте перевагу легкі, апетитні і смачні салатики, тоді дозвольте поділитися з вами цим приголомшливим рецептом. Дивовижне поєднання курки, свіжого винограду і селери - відмінна ідея!

Хочу розповісти вам, як приготувати салат "мій улюблений". Процес досить швидкий і абсолютно нескладний. Інгредієнтів зовсім небагато, але від цього блюдо тільки виграє. Такий салатик можна подати до столу як в якості легкого обіду, вечері або перекусу, так і на святковий стіл. Якщо ви як раз в пошуку новий цікавих рецептів, то не проходьте повз і запам'ятовуйте!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Стебло селери - 4 штуки
  • Виноград - 400 грам
  • Мигдаль - 50 грам
  • Сіль і майонез - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
салат
1. Ось такі інгредієнти будуть використані в цій страві.
салат
2. Насамперед вимийте куряче філе і відправте варитися на середньому вогні до готовності в підсоленій воді.
салат
3. Мигдаль потрібно підсушити на сухій сковороді близько 7 хвилин, помішуючи.
салат
4. Вимийте, обсушити і подрібніть стебло селери.
салат
5. Курочку остудіть трохи і наріжте ось такими не надто дрібними кубиками.
салат
6. Подрібніть мигдаль за допомогою блендера або просто натріть на тертці.
салат
7. У глибокому салатнику з'єднайте селера і курку. Додайте за смаком сіль і подрібнені горішки.
салат
8. Вимийте, обсушити і додайте туди ж виноград.
салат
9. Слідом викладіть подрібнену свіжу зелень.
салат
10. За смаком додайте майонез і акуратно перемішайте.
салат
11. Усе, улюблений салатик можна подавати до столу. За бажанням можете додати жменю тертого сиру. Смачного!

Схожі рецепти