Святковий салат «Мій генерал»
(покроковий рецепт з фото)
Ви вже визначилися з Новорічним меню? Зайдіть і подивіться: раптом і цей м'ясний листковий салат Вам припаде до душі? простий, але дуже смачний! До того ж, готується з найдоступніших інгредієнтів.
Цей пікантний листковий салат чимось нагадує оселедець під шубою, але тут в основі яловичина. Хоча яловичину можна замінити на свинину або курку. Доповнює м'ясну основу салату шари сиру, яєць, моркви і буряка. Ну, і звичайно, кожен шар рясно просочується майонезом. Куди ж без нього? Хоча цілком майонез можна замінити сметаною або навіть густим грецьким йогуртом!
- Яловичина відварна - 300 грам
- Буряк варена - 250 грам
- Морква варена - 250 грам
- Яйце варене - 4 штуки
- Сир тертий - 150 грам
- Часник - 4 зубчики
- Майонез - 200 грам
Яловичину наріжте кубиком, змішайте з рубаним часником і майонезом.
На блюдо поставте сервировочное кільце (у мене квадрат) і викладіть першим шаром яловичину.
Наступним шаром викладіть тертий сир, потім майонез.
Потім натерті на тертці яйця. І знову майонез.
Наступним шаром терта морква і майонез.
Потім буряк і майонез.
Змастіть рясно верхній шар майонезом.
Виріжете з вареної моркви і буряка фігурки і прикрасьте салат.
Прикрасьте за бажанням зеленню.
Смачного!