Рецепт Святковий салат «Мій генерал» фото

Святковий салат «Мій генерал»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Яловичина
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Ви вже визначилися з Новорічним меню? Зайдіть і подивіться: раптом і цей м'ясний листковий салат Вам припаде до душі? простий, але дуже смачний! До того ж, готується з найдоступніших інгредієнтів.

Опис приготування:

Цей пікантний листковий салат чимось нагадує оселедець під шубою, але тут в основі яловичина. Хоча яловичину можна замінити на свинину або курку. Доповнює м'ясну основу салату шари сиру, яєць, моркви і буряка. Ну, і звичайно, кожен шар рясно просочується майонезом. Куди ж без нього? Хоча цілком майонез можна замінити сметаною або навіть густим грецьким йогуртом!

  • Яловичина відварна - 300 грам
  • Буряк варена - 250 грам
  • Морква варена - 250 грам
  • Яйце варене - 4 штуки
  • Сир тертий - 150 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Майонез - 200 грам
святковий салат
Яловичину наріжте кубиком, змішайте з рубаним часником і майонезом.
святковий салат
На блюдо поставте сервировочное кільце (у мене квадрат) і викладіть першим шаром яловичину.
святковий салат
Наступним шаром викладіть тертий сир, потім майонез.
святковий салат
Потім натерті на тертці яйця. І знову майонез.
святковий салат
Наступним шаром терта морква і майонез.
святковий салат
Потім буряк і майонез.
святковий салат
Змастіть рясно верхній шар майонезом.
святковий салат
Виріжете з вареної моркви і буряка фігурки і прикрасьте салат.
святковий салат
Прикрасьте за бажанням зеленню.
святковий салат
Смачного!

Схожі рецепти