Рецепт Салат з буряка «генерал» фото

Салат з буряка «генерал»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, М'ясо, Овочі
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Поспішаю поділитися досить простим, але дуже апетитним стравою. Хочу розповісти вам, як приготувати салат з буряка "генерал" з відвареної яловичиною. Насичений, красивий і дивно смачний.

Хоч процес і простий, попередня варіння інгредієнтів займає досить багато часу. Раджу все відварити заздалегідь. Але про все по порядку.

1. Для початку вимийте буряк з морквою, надішліть їх варитися на повільному вогні до м'якості.

2. Яловичину також вимийте і варіть на повільному вогні до повної готовності.

3. Швидше за все зварити круто яйця. Коли всі інгредієнти будуть готові, їх потрібно як слід остудити (яйця і овочі під холодною водою).

4. Подавати салат можна як в глибокому салатнику, так і на плоскій тарілці. В останньому випадку встановіть роз'ємні бортики від жароміцної форми, щоб було зручно.

5. На дно викладіть нарізане кубиками м'ясо, попередньо перемішайте його з майонезом і посоліть за смаком.

6. Сир натріть на тертці. Додайте майонез і пропущений через прес часник, перемішайте і викладіть наступним шаром.

7. Слідом викладіть терті яйця. Підсолити трохи і змастіть майонезом.

8. Після буде морква, натерта на середній терці. Її також потрібно підсолити за смаком і добре заправити майонезом.

9. Завершальним шаром буде тертий буряк з часником і майонезом.

10. Приберіть салат в холодильник на годинку, щоб він як слід просочився.

11. Перед подачею присипте салат свіжою зеленню.

Смачного!

  • Нежирна яловичина - 400 грам
  • Сир - 150 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Яйце - 4-5 штук
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Сіль і майонез - За смаком
  • Зелень - 1 щіпка
Хоч процес і простий, попередня варіння інгредієнтів займає досить багато часу. Раджу все відварити заздалегідь. Але про все по порядку.

1. Для початку вимийте буряк з морквою, надішліть їх варитися на повільному вогні до м'якості.

2. Яловичину також вимийте і варіть на повільному вогні до повної готовності.

3. Швидше за все зварити круто яйця. Коли всі інгредієнти будуть готові, їх потрібно як слід остудити (яйця і овочі під холодною водою).

4. Подавати салат можна як в глибокому салатнику, так і на плоскій тарілці. В останньому випадку встановіть роз'ємні бортики від жароміцної форми, щоб було зручно.

5. На дно викладіть нарізане кубиками м'ясо, попередньо перемішайте його з майонезом і посоліть за смаком.

6. Сир натріть на тертці. Додайте майонез і пропущений через прес часник, перемішайте і викладіть наступним шаром.

7. Слідом викладіть терті яйця. Підсолити трохи і змастіть майонезом.

8. Після буде морква, натерта на середній терці. Її також потрібно підсолити за смаком і добре заправити майонезом.

9. Завершальним шаром буде тертий буряк з часником і майонезом.

10. Приберіть салат в холодильник на годинку, щоб він як слід просочився.

11. Перед подачею присипте салат свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти