Рецепт Салат з буряка «генерал» фото

Салат з буряка «генерал»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Поспішаю поділитися досить простим, але дуже апетитним стравою. Хочу розповісти вам, як приготувати салат з буряка"Генерал" з відвареної яловичиною. Насичений, красивий і дивно смачний.

Опис приготування:

Хоч процес і простий, попередня варіння інгредієнтів займає досить багато часу. Раджу все відварити заздалегідь. Але про все по порядку.

1. Для початку вимийте буряк з морквою, надішліть їх варитися на повільному вогні до м'якості.

2. Яловичину також вимийте і варіть на повільному вогні до повної готовності.

3. Швидше за все зварити круто яйця. Коли всі інгредієнти будуть готові, їх потрібно як слід остудити (яйця і овочі під холодною водою).

4. Подавати салат можна як в глибокому салатнику, так і на плоскій тарілці. В останньому випадку встановіть роз'ємні бортики від жароміцної форми, щоб було зручно.

5. На дно викладіть нарізане кубиками м'ясо, попередньо перемішайте його з майонезом і посоліть за смаком.

6. Сир натріть на тертці. Додайте майонез і пропущений через прес часник, перемішайте і викладіть наступним шаром.

7. Слідом викладіть терті яйця. Підсолити трохи і змастіть майонезом.

8. Після буде морква, натерта на середній терці. Її також потрібно підсолити за смаком і добре заправити майонезом.

9. Завершальним шаром буде тертий буряк з часником і майонезом.

10. Приберіть салат в холодильник на годинку, щоб він як слід просочився.

11. Перед подачею присипте салат свіжою зеленню.

Смачного!

  • Нежирна яловичина - 400 грам
  • Сир - 150 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Яйце - 4-5 штук
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Сіль і майонез - За смаком
  • Зелень - 1 щіпка
Хоч процес і простий, попередня варіння інгредієнтів займає досить багато часу. Раджу все відварити заздалегідь. Але про все по порядку.

1. Для початку вимийте буряк з морквою, надішліть їх варитися на повільному вогні до м'якості.

2. Яловичину також вимийте і варіть на повільному вогні до повної готовності.

3. Швидше за все зварити круто яйця. Коли всі інгредієнти будуть готові, їх потрібно як слід остудити (яйця і овочі під холодною водою).

4. Подавати салат можна як в глибокому салатнику, так і на плоскій тарілці. В останньому випадку встановіть роз'ємні бортики від жароміцної форми, щоб було зручно.

5. На дно викладіть нарізане кубиками м'ясо, попередньо перемішайте його з майонезом і посоліть за смаком.

6. Сир натріть на тертці. Додайте майонез і пропущений через прес часник, перемішайте і викладіть наступним шаром.

7. Слідом викладіть терті яйця. Підсолити трохи і змастіть майонезом.

8. Після буде морква, натерта на середній терці. Її також потрібно підсолити за смаком і добре заправити майонезом.

9. Завершальним шаром буде тертий буряк з часником і майонезом.

10. Приберіть салат в холодильник на годинку, щоб він як слід просочився.

11. Перед подачею присипте салат свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти