Салат з буряка «генерал»
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися досить простим, але дуже апетитним стравою. Хочу розповісти вам, як приготувати салат з буряка "генерал" з відвареної яловичиною. Насичений, красивий і дивно смачний.
Хоч процес і простий, попередня варіння інгредієнтів займає досить багато часу. Раджу все відварити заздалегідь. Але про все по порядку.
1. Для початку вимийте буряк з морквою, надішліть їх варитися на повільному вогні до м'якості.
2. Яловичину також вимийте і варіть на повільному вогні до повної готовності.
3. Швидше за все зварити круто яйця. Коли всі інгредієнти будуть готові, їх потрібно як слід остудити (яйця і овочі під холодною водою).
4. Подавати салат можна як в глибокому салатнику, так і на плоскій тарілці. В останньому випадку встановіть роз'ємні бортики від жароміцної форми, щоб було зручно.
5. На дно викладіть нарізане кубиками м'ясо, попередньо перемішайте його з майонезом і посоліть за смаком.
6. Сир натріть на тертці. Додайте майонез і пропущений через прес часник, перемішайте і викладіть наступним шаром.
7. Слідом викладіть терті яйця. Підсолити трохи і змастіть майонезом.
8. Після буде морква, натерта на середній терці. Її також потрібно підсолити за смаком і добре заправити майонезом.
9. Завершальним шаром буде тертий буряк з часником і майонезом.
10. Приберіть салат в холодильник на годинку, щоб він як слід просочився.
11. Перед подачею присипте салат свіжою зеленню.
Смачного!
- Нежирна яловичина - 400 грам
- Сир - 150 грам
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Яйце - 4-5 штук
- Часник - 2-5 зубчиків
- Сіль і майонез - За смаком
- Зелень - 1 щіпка
1. Для початку вимийте буряк з морквою, надішліть їх варитися на повільному вогні до м'якості.
2. Яловичину також вимийте і варіть на повільному вогні до повної готовності.
3. Швидше за все зварити круто яйця. Коли всі інгредієнти будуть готові, їх потрібно як слід остудити (яйця і овочі під холодною водою).
4. Подавати салат можна як в глибокому салатнику, так і на плоскій тарілці. В останньому випадку встановіть роз'ємні бортики від жароміцної форми, щоб було зручно.
5. На дно викладіть нарізане кубиками м'ясо, попередньо перемішайте його з майонезом і посоліть за смаком.
6. Сир натріть на тертці. Додайте майонез і пропущений через прес часник, перемішайте і викладіть наступним шаром.
7. Слідом викладіть терті яйця. Підсолити трохи і змастіть майонезом.
8. Після буде морква, натерта на середній терці. Її також потрібно підсолити за смаком і добре заправити майонезом.
9. Завершальним шаром буде тертий буряк з часником і майонезом.
10. Приберіть салат в холодильник на годинку, щоб він як слід просочився.
11. Перед подачею присипте салат свіжою зеленню.
Смачного!