Салат «метелик»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний салат "метелик" на радість всій сім'ї. Готується зі свининою, морквою і картоплею. Прикрашається легко і просто.
Салат "метелик" простий у приготуванні. Більше часу займе зварити картоплю і свинину. Краще м'ясо брати м'яке, без кісток. Морква, попереджаю, варити не потрібно. Нехай вона солодка і свіжа хрумтить в роті. Можете за смаком посолити, але я не використовую сіль для цього салату. Майонез змішую зі сметаною і часником - дуже смачно. І м'ясо вимочую в соєвому соусі, теж здорово. Обов'язково спробуйте салат "метелик" .
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Свинина - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сухарики - 50 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
Відваріть свинину, картопля і яйця. Варену картоплю наріжте маленькими кубиками. Викладіть на тарілку у формі метелика. У чашці змішайте роздавлений часник, сметану і майонез. Змастіть картопля. Варену свинину подрібніть і перемішайте з соєвим соусом. Викладіть свинину на змащений картопля. Не забудьте повторювати форму метелики.
На свинину викладіть терту сиру моркву. І змастіть соусом зі сметани і майонезу.
На морква йдуть терті варені яйця. Змащуємо знову і посипаємо сухариками.
Тепер салат "метелик" необхідно прикрасити. Чотири шматочки баклажана обсмажте. Покладіть на краю крилець метелика баклажани, зверху кружечки помідор, варені яйця і оливки. Вусики можна зробити з зеленої цибулі або пір'я часнику. Ось і готовий ваш салат "метелик" .