Салат листковий з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування листкового салату з яблуком - до вашої уваги. Ніжне куряче м'ясо, кислі яблука та волоські горіхи - просте, але ситне і смачне блюдо до вашого столу.
Листковий салат з яблуком - прекрасний варіант як для повсякденного обіду, так і для святкового. Інгредієнти прості, та й особливого уміння не знадобиться. Проте, салат виходить насиченим і дуже смачним) Можете додавати інші продукти, які вам подобаються (кукурудзу, перець, горошок, буряк). Салат припаде до смаку як великим, так і маленьким членам родини.
Як приготувати салат листковий з яблуком:
1. Куряче філе миємо й відварюємо.
2. Те ж саме робимо з картоплею.
3. В цей час, яблуко і цибулю чистимо і нарізаємо кубиками (бажано подрібніше). Горіхи можна подрібнити в блендері або вручну, при цьому залишаємо парочку для прикраси.
4. Відварну курку теж подрібнюємо в блендері. Картоплю нарізаємо кубиками.
5. Викладаємо рівномірно в тарілку шари: картопля - курка - цибуля - яблука - горіхи - яблука (для верхнього шару натираємо їх на тертці). Не забуваємо кожен шар змащувати майонезом, крім верхнього. Паралельно солимо і перчимо (кожен шар).
Готовий салат може хвилин 10 постояти в холодильнику, щоб всі верстви просочилися. Подавати, прикрасивши зеленню і дольками яблук. Смачного!
- Яблуко - 1 штука
- Куряче філе - 1 штука
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Зелень - - За смаком (для прикраси)
- Майонез - 100 грам
Як приготувати салат листковий з яблуком:
1. Куряче філе миємо й відварюємо.
2. Те ж саме робимо з картоплею.
3. В цей час, яблуко і цибулю чистимо і нарізаємо кубиками (бажано подрібніше). Горіхи можна подрібнити в блендері або вручну, при цьому залишаємо парочку для прикраси.
4. Відварну курку теж подрібнюємо в блендері. Картоплю нарізаємо кубиками.
5. Викладаємо рівномірно в тарілку шари: картопля - курка - цибуля - яблука - горіхи - яблука (для верхнього шару натираємо їх на тертці). Не забуваємо кожен шар змащувати майонезом, крім верхнього. Паралельно солимо і перчимо (кожен шар).
Готовий салат може хвилин 10 постояти в холодильнику, щоб всі верстви просочилися. Подавати, прикрасивши зеленню і дольками яблук. Смачного!