Рецепт Салат «лисиця» фото

Салат «лисиця»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Морква , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Хочете приготувати не тільки смачний, але і оригінальний салатик? Тоді пропоную вашій увазі цікавий і зовсім не складний салат"Лисичка" .

Опис приготування:

Гарно оформлений салат"Лисичка" стане прикрасою будь-якого святкового столу. Спробуйте приготувати таку страву і ви точно здивуєте всіх близьких і гостей.

  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Оселедець - 1 штука
  • Гриби - 200 грам
  • Маслини без кісточки - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 150-200 грам
салат & Quot; Лисички
1. Рецепт приготування салату Лисичка слід почати з підготовки овочів. Картоплю і моркву вимити, поставити варити. Яйця також залити холодною водою і відправити варитися. Тим часом можна очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.
салат & Quot; Лисички
2. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Тим часом вимити і нарізати гриби.
салат & Quot; Лисички
3. До цибулі додати гриби і смажити до готовності, періодично помішуючи.
салат & Quot; Лисички
4. Готові овочі остудити. Картоплю очистити і натерти на середній терці.
салат & Quot; Лисички
5. Морква очистити і також натерти на тертці.
салат & Quot; Лисички
6. Оселедець почистити, розібрати і відокремити від кісток. Філе нарізати невеликими кубиками.
салат & Quot; Лисички
7. На дно плоскої тарілки викласти нарізану оселедець.
салат & Quot; Лисички
8. Додати трохи майонезу. Зверху викласти смажені гриби з цибулею (тим, хто не любить гриби, можна просто обмежитися цибулею).
салат & Quot; Лисички
9. Наступним шаром викласти картоплю, щільно притискаючи його ложкою.
салат & Quot; Лисички
10. Частина картоплі слід викласти на краю тарілки, формуючи вуха і хвіст майбутньої лисички.
салат & Quot; Лисички
11. Добре промазати цей шар майонезом, захопивши боки. Зверху викласти терту моркву.
салат & Quot; Лисички
12. Яйця почистити, відокремити білки від жовтків (вони не знадобляться). Білки натерти на дрібній тертці. Маслини просушити і подрібнити.
салат & Quot; Лисички
13. За допомогою білків і маслин зробити мордочку лисиці.
салат & Quot; Лисички
14. Також нарізаними маслинами викласти хвіст. Салат Лисичка в домашніх умовах готовий. Перед подачею на стіл його краще поставити в холодильник мінімум на 1 час, щоб дати йому просочитися.

Схожі рецепти