Салат «лисиця»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати не тільки смачний, але і оригінальний салатик? Тоді пропоную вашій увазі цікавий і зовсім не складний салат "лисичка" .
Гарно оформлений салат "лисичка" стане прикрасою будь-якого святкового столу. Спробуйте приготувати таку страву і ви точно здивуєте всіх близьких і гостей.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Оселедець - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Маслини без кісточки - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 150-200 грам
2. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Тим часом вимити і нарізати гриби.
4. Готові овочі остудити. Картоплю очистити і натерти на середній терці.
6. Оселедець почистити, розібрати і відокремити від кісток. Філе нарізати невеликими кубиками.
8. Додати трохи майонезу. Зверху викласти смажені гриби з цибулею (тим, хто не любить гриби, можна просто обмежитися цибулею).
10. Частина картоплі слід викласти на краю тарілки, формуючи вуха і хвіст майбутньої лисички.
12. Яйця почистити, відокремити білки від жовтків (вони не знадобляться). Білки натерти на дрібній тертці. Маслини просушити і подрібнити.
14. Також нарізаними маслинами викласти хвіст. Салат Лисичка в домашніх умовах готовий. Перед подачею на стіл його краще поставити в холодильник мінімум на 1 час, щоб дати йому просочитися.