Салат «лисиця» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати салат "лисичка" з корейською морквою. Це смачне і ситне блюдо можна подати порційно, виклавши салат шарами або все змішати і подати в загальному салатник.
Корейська морквина надає салату особливу пікантність, змінюючи її кількість можна регулювати гостроту страви. Приготуйте салат на святковий стіл і жоден гість не залишиться до нього байдужим.
- Філе курячої грудки - 200 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Сир твердих сортів - 100 грам
- Мариновані огірки - 1-2 штук
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Наріжте огірки невеликий соломкою і викладіть в салатницю.
Сир натріть на крупній тертці. Викладіть в салатницю.
Додайте за смаком майонез, подрібнену зелень і сіль.