Салат з оселедцем і грибами «лисиця»
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Якщо "шуба" вже набридла всім гостям, ось рецепт, як приготувати салат з оселедцем і грибами "лисичка" або "лисяча шубка" . Це смачний листковий салат з оселедцем і грибами - в дуже милою подачі.
За цим принципом можна прикрашати будь-який салат, дуже добре подібні страви вітаються на дитячих святах. Щоб зварені овочі добре чистилися, обдайте їх холодною водою відразу ж, як вони приготувалися.
- Філе оселедця - 2 штуки
- Гриби - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - За смаком
1. Цибуля наріжте дрібними кубиками і відправте на розігріту сковороду. Смажте на повільному вогні до м'якості.
2. Печериці наріжте невеликими пластинами і відправте до цибулі. Смажте до готовності.
3. Очищені картоплю і моркву натріть на великій тертці.
4. З оселедця видаліть всі кістки, наріжте рибу дрібними кубиками.
5. Почніть збирати салат з усіх інгредієнтів. На блюдо викладіть перший шар. Це буде оселедець, змастіть її майонезом, потім викладіть гриби.
6. На гриби викладіть картоплю, сформуйте руками вушка і хвостик лисички. Потім змастіть майонезом.
7. Викладіть терту моркву черговим шаром. Натріть на дрібній тертці білок зварених яєць і прикрасьте салат разом з нарізаним маслинами.
8. Дайте салату трохи настоятися - і дивуйте своїх гостей!