Салат «Курка з печерицями»
(покроковий рецепт з фото)
Гриби з куркою - це класичне і дуже популярне поєднання продуктів. Саме тому його можна побачити в різних ситних стравах, які можуть бути і холодними, і гарячими. У мене перший варіант!
Хочу вам розповісти, як приготувати салат "курка з печерицями" . Потрібно тільки витратити трошки часу на жарку лука, це займе всього 5-7 хвилин. Решта інгредієнти вже готові до вживання. Так що якщо вам потрібно щось зробити на швидку руку, коли до вас збираються гості, то цей рецепт для вас.
- Курка копчена - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Квасоля червона - 1 штука (консервована, банку)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Печериці мариновані - 1 штука (банку)
Перець помийте, очистіть від насіння і наріжте невеликими смужками. З квасолі злийте рідину.
Курочку наріжте так само, як і перець.
Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте його в олії до прозорості, потім додайте в сковороду дрібні печериці, попередньо промивши їх. Готуйте все разом близько 5 хвилин.
З'єднайте в салатниці гриби з цибулею, перець, квасоля і курку. Заправте салат майонезом і перемішайте. Смачного!