Салат «Кукурудза»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.
Не знаю, як красиво подати святковий салат? Хочете здивувати гостей? Тоді спробуйте оформити його у вигляді головного інгредієнта, який присутній в страві. Я саме так і вчинила. Дивіться!
Опис приготування:
Для вас я підготувала рецепт, в якому описується, як приготувати салат"Кукурудза" . І вгадайте, з чого він зроблений? Все тут логічно. А ще в блюді багато-багато сиру, це означає, що текстура вийде м'якою. Крім усього іншого, салат робиться швидко, оскільки не потрібно нічого варити або смажити.
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
- Твердий сир - 200 грам
- Адигейський сир - 150 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Майонез - 3 Ст. Ложки
Обидва види сиру натріть на крупній тертці.
Чорнослив наріжте дрібними кубиками.
У мисці змішайте чорнослив з сирами і 1/3 банки кукурудзи. Заправте інгредієнти майонезом. Додайте подрібнений часник. Перемішайте.
З салату сформуйте качан кукурудзи на тарілці для подачі.
Прикрасьте салат залишилася кукурудзою і зеленою цибулею. Приємною дегустації!