Рецепт Салат «коктейль» з креветками фото

Салат «коктейль» з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Легка вечеря, Святковий обід
Салати

Цей салат я зазвичай готую як закуску. Він просто ідеально підходить для подачі перед основною стравою. Готується просто і швидко. А на святковому столі виглядає просто чудово!

Салати з морепродуктів завжди відрізняються особливою вишуканістю і на святковому столі користуються найбільшою популярністю, тому якщо хочете здивувати своїх гостей, підніс їм цей салат. Далі я розповім детально, як приготувати салат "коктейль" з креветками і грушею просто і швидко.

  • Креветки - 300 грам
  • Груша - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода холодна - 70 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Майонез - 75 грам
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Креветки заздалегідь розморозити і відварити до готовності.
салат
Замаринуйте цибулю. Для цього порубати його на дрібні шматочки. Для маринаду змішайте воду з оцтом і цукром, розмішайте. Маринують цибулю 10-15 хвилин, щоб він став м'яким і злегка солодкуватим.
салат
Яблуко і грушу поріжте кубиками.
салат
Змішайте очищені креветки, маринована цибуля, грушу і яблуко. Заправте майонезом.
салат
Салат готовий. Рекомендую подавати його в невеликих піалах або порційних креманках.

Схожі рецепти