Салат «коктейль» з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат я зазвичай готую як закуску. Він просто ідеально підходить для подачі перед основною стравою. Готується просто і швидко. А на святковому столі виглядає просто чудово!
Салати з морепродуктів завжди відрізняються особливою вишуканістю і на святковому столі користуються найбільшою популярністю, тому якщо хочете здивувати своїх гостей, підніс їм цей салат. Далі я розповім детально, як приготувати салат "коктейль" з креветками і грушею просто і швидко.
- Креветки - 300 грам
- Груша - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вода холодна - 70 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Майонез - 75 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Креветки заздалегідь розморозити і відварити до готовності.
Замаринуйте цибулю. Для цього порубати його на дрібні шматочки. Для маринаду змішайте воду з оцтом і цукром, розмішайте. Маринують цибулю 10-15 хвилин, щоб він став м'яким і злегка солодкуватим.
Яблуко і грушу поріжте кубиками.
Змішайте очищені креветки, маринована цибуля, грушу і яблуко. Заправте майонезом.
Салат готовий. Рекомендую подавати його в невеликих піалах або порційних креманках.