Рецепт Салат «гніздо зозулі» фото

Салат «гніздо зозулі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінний салатик для справжніх гурманів. Тут ми з'єднали тільки найкращі інгредієнти, щоб ви залишилися задоволені незвичайним смаком це чудового блюда.

Опис приготування:

Незважаючи на свою простоту, цей рецепт приготування салату Гніздо зозулі є одним з найулюбленіших в нашій родині - напевно, вся справа тут в відмінному поєднанні печінки і яєць. Тому готуємо ми його досить часто, до того це дуже легко, та й продукти без праці можна знайти в будь-якому магазині. А що саме чудове в цьому салатик так це те, що однаково добре підійде як для звичайної вечері, так і для святкового столу. Плюс він досить ситний, так що голодним ніхто не залишиться - загалом, універсальний рецепт для любителів страв з печінки! Тому ви готуйте всі необхідні інгредієнти, а я розповім вам, як зробити салат Гніздо зозулі швидко і смачно.

1) Перш за все нам необхідно відварити печінку в злегка підсоленій воді до повної готовності. Коли печінка остигне, нарізаємо її соломкою.

2) Моркву чистимо і терм на крупній тертці, а краще на тертці для корейської моркви.

3) Курячі і перепелині яйця ми відварюємо круто. Курячі яйця нарізаємо соломкою.

4) Тепер викладаємо Нарзан печінку, морква і курячі яйця і глибоку миску, додаємо кукурудзу і заправляємо майонезом. Перемішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку і ще раз перемішуємо. Тепер збираємо салат гіркою, а на верхівці робимо поглиблення, в нього кладемо відварені перепелині яйця.

Тепер наше Гніздо зозулі готове, і ми можемо подавати його до столу. Приємного всім апетиту!


  • Печінка яловича - 500 грам
  • Кукурудза консервована - 250 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Яйце перепелине - 5 штук
  • Майонез - За смаком
Незважаючи на свою простоту, цей рецепт приготування салату Гніздо зозулі є одним з найулюбленіших в нашій родині - напевно, вся справа тут в відмінному поєднанні печінки і яєць. Тому готуємо ми його досить часто, до того це дуже легко, та й продукти без праці можна знайти в будь-якому магазині. А що саме чудове в цьому салатик так це те, що однаково добре підійде як для звичайної вечері, так і для святкового столу. Плюс він досить ситний, так що голодним ніхто не залишиться - загалом, універсальний рецепт для любителів страв з печінки! Тому ви готуйте всі необхідні інгредієнти, а я розповім вам, як зробити салат Гніздо зозулі швидко і смачно.

1) Перш за все нам необхідно відварити печінку в злегка підсоленій воді до повної готовності. Коли печінка остигне, нарізаємо її соломкою.

2) Моркву чистимо і терм на крупній тертці, а краще на тертці для корейської моркви.

3) Курячі і перепелині яйця ми відварюємо круто. Курячі яйця нарізаємо соломкою.

4) Тепер викладаємо Нарзан печінку, морква і курячі яйця і глибоку миску, додаємо кукурудзу і заправляємо майонезом. Перемішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку і ще раз перемішуємо. Тепер збираємо салат гіркою, а на верхівці робимо поглиблення, в нього кладемо відварені перепелині яйця.

Тепер наше Гніздо зозулі готове, і ми можемо подавати його до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти