Рецепт Салат «гніздо зозулі» фото

Салат «гніздо зозулі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Відмінний салатик для справжніх гурманів. Тут ми з'єднали тільки найкращі інгредієнти, щоб ви залишилися задоволені незвичайним смаком це чудового блюда.

Незважаючи на свою простоту, цей рецепт приготування салату Гніздо зозулі є одним з найулюбленіших в нашій родині - напевно, вся справа тут в відмінному поєднанні печінки і яєць. Тому готуємо ми його досить часто, до того це дуже легко, та й продукти без праці можна знайти в будь-якому магазині. А що саме чудове в цьому салатик так це те, що однаково добре підійде як для звичайної вечері, так і для святкового столу. Плюс він досить ситний, так що голодним ніхто не залишиться - загалом, універсальний рецепт для любителів страв з печінки! Тому ви готуйте всі необхідні інгредієнти, а я розповім вам, як зробити салат Гніздо зозулі швидко і смачно.

1) Перш за все нам необхідно відварити печінку в злегка підсоленій воді до повної готовності. Коли печінка остигне, нарізаємо її соломкою.

2) Моркву чистимо і терм на крупній тертці, а краще на тертці для корейської моркви.

3) Курячі і перепелині яйця ми відварюємо круто. Курячі яйця нарізаємо соломкою.

4) Тепер викладаємо Нарзан печінку, морква і курячі яйця і глибоку миску, додаємо кукурудзу і заправляємо майонезом. Перемішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку і ще раз перемішуємо. Тепер збираємо салат гіркою, а на верхівці робимо поглиблення, в нього кладемо відварені перепелині яйця.

Тепер наше Гніздо зозулі готове, і ми можемо подавати його до столу. Приємного всім апетиту!


  • Печінка яловича - 500 грам
  • Кукурудза консервована - 250 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Яйце перепелине - 5 штук
  • Майонез - За смаком
Незважаючи на свою простоту, цей рецепт приготування салату Гніздо зозулі є одним з найулюбленіших в нашій родині - напевно, вся справа тут в відмінному поєднанні печінки і яєць. Тому готуємо ми його досить часто, до того це дуже легко, та й продукти без праці можна знайти в будь-якому магазині. А що саме чудове в цьому салатик так це те, що однаково добре підійде як для звичайної вечері, так і для святкового столу. Плюс він досить ситний, так що голодним ніхто не залишиться - загалом, універсальний рецепт для любителів страв з печінки! Тому ви готуйте всі необхідні інгредієнти, а я розповім вам, як зробити салат Гніздо зозулі швидко і смачно.

1) Перш за все нам необхідно відварити печінку в злегка підсоленій воді до повної готовності. Коли печінка остигне, нарізаємо її соломкою.

2) Моркву чистимо і терм на крупній тертці, а краще на тертці для корейської моркви.

3) Курячі і перепелині яйця ми відварюємо круто. Курячі яйця нарізаємо соломкою.

4) Тепер викладаємо Нарзан печінку, морква і курячі яйця і глибоку миску, додаємо кукурудзу і заправляємо майонезом. Перемішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку і ще раз перемішуємо. Тепер збираємо салат гіркою, а на верхівці робимо поглиблення, в нього кладемо відварені перепелині яйця.

Тепер наше Гніздо зозулі готове, і ми можемо подавати його до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти