Рецепт Салат «глухарине гніздо» фото

Салат «глухарине гніздо»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Яйця
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл
Салати , Салат Гніздо глухаря
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Красивий і оригінальний салат. Незвичайний зовнішній вигляд робить його незамінним для нашого святкового столу. Та й на смак він дуже навіть нічого. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Салат"глухарине гніздо" прикрасить ваш святковий стіл. Для його приготування відваріть і наріжте курятину, також поріжте гриби, огірки, курячі яйця і сир і змішайте все з майонезом. Натріть на тертці корейської картопля і обсмажте його в маслі. Зваріть і очистіть яйця, подрібніть зелень. Салат викладіть на тарілку гіркою, зверху зробіть невелике заглиблення, посипте зеленню. По колу викладіть обсмажену картоплю, а зверху в поглиблення покладіть перепелині яйця. Прикрасивши салат, подавайте його на стіл. Смачного!

  • Вареная курятина - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Мариновані гриби - 100 грам
  • Свіжий огірок - 1 штука
  • Маринований огірок - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Курячі яйця - 4 штуки
  • Перепелині яйця - 4 штуки
  • Пучок зелені (кріп і цибулю) - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Відваріть і поріжте куряче філе, відваріть яйця, поріжте гриби, огірки, курячі яйця і сир.
салат
Змішайте всі порізані інгредієнти для салату, заправте майонезом. Очистіть яйця.
салат
Подрібніть зелену цибулю і кріп.
салат
Картопля натріть на тертці корейської та промийте у воді. Потім відкиньте її на друшляк і дайте трохи обсохнути.
салат
Далі обсмажте картоплю в маслі невеликими порціями і викладіть його на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.
салат
Тепер зберемо наше блюдо - салат викладіть на тарілку гіркою, зверху зробіть невелике заглиблення, посипте зеленню. По колу викладіть обсмажену картоплю, а зверху в поглиблення покладіть перепелині яйця. Прикрасивши салат, подавайте його на стіл.

Схожі рецепти