Салат «глухарине гніздо»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Красивий і оригінальний салат. Незвичайний зовнішній вигляд робить його незамінним для нашого святкового столу. Та й на смак він дуже навіть нічого. Обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Салат"глухарине гніздо" прикрасить ваш святковий стіл. Для його приготування відваріть і наріжте курятину, також поріжте гриби, огірки, курячі яйця і сир і змішайте все з майонезом. Натріть на тертці корейської картопля і обсмажте його в маслі. Зваріть і очистіть яйця, подрібніть зелень. Салат викладіть на тарілку гіркою, зверху зробіть невелике заглиблення, посипте зеленню. По колу викладіть обсмажену картоплю, а зверху в поглиблення покладіть перепелині яйця. Прикрасивши салат, подавайте його на стіл. Смачного!
- Вареная курятина - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Мариновані гриби - 100 грам
- Свіжий огірок - 1 штука
- Маринований огірок - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Курячі яйця - 4 штуки
- Перепелині яйця - 4 штуки
- Пучок зелені (кріп і цибулю) - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Відваріть і поріжте куряче філе, відваріть яйця, поріжте гриби, огірки, курячі яйця і сир.
Змішайте всі порізані інгредієнти для салату, заправте майонезом. Очистіть яйця.
Подрібніть зелену цибулю і кріп.
Картопля натріть на тертці корейської та промийте у воді. Потім відкиньте її на друшляк і дайте трохи обсохнути.
Далі обсмажте картоплю в маслі невеликими порціями і викладіть його на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.
Тепер зберемо наше блюдо - салат викладіть на тарілку гіркою, зверху зробіть невелике заглиблення, посипте зеленню. По колу викладіть обсмажену картоплю, а зверху в поглиблення покладіть перепелині яйця. Прикрасивши салат, подавайте його на стіл.