Салат «едельвейс»
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні, але дуже смачний і ніжний салат. Якщо ви ще не пробували даний салатик, то неодмінно візьміть цей рецепт на замітку. Впевнена, вам сподобається!
Пропоную приготувати салат "едельвейс" . На будь-якому святковому столі він буде доречний і безсумнівно матиме успіх. Готується він дуже легко і досить швидко, а якщо відварити яйця та філе заздалегідь, то сміливо його можна буде віднести в розряд - на швидку руку. До речі, куряче філе можна і зовсім не відварювати, а запекти його в духовці або обсмажити на сковороді. Салат можна подати порційно або викласти шарами на великій загальному блюді.
- Куряче філе - 200 грам
- Помідор - 1 Склянка
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Яйце - 2 штуки (варене)
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Помідори наріжте кубиками і покладіть першим шаром.
Зверху трьом яйця на дрібній тертці.