Рецепт Салат «едельвейс» фото

Салат «едельвейс»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Салати

Простий в приготуванні, але дуже смачний і ніжний салат. Якщо ви ще не пробували даний салатик, то неодмінно візьміть цей рецепт на замітку. Впевнена, вам сподобається!

Пропоную приготувати салат "едельвейс" . На будь-якому святковому столі він буде доречний і безсумнівно матиме успіх. Готується він дуже легко і досить швидко, а якщо відварити яйця та філе заздалегідь, то сміливо його можна буде віднести в розряд - на швидку руку. До речі, куряче філе можна і зовсім не відварювати, а запекти його в духовці або обсмажити на сковороді. Салат можна подати порційно або викласти шарами на великій загальному блюді.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Помідор - 1 Склянка
  • Сир твердий - 100 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Яйце - 2 штуки (варене)
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
салат
Помідори наріжте кубиками і покладіть першим шаром.
салат
Зверху трьом яйця на дрібній тертці.
салат

Схожі рецепти