Рецепт Салат «едельвейс» з корейською морквою фото

Салат «едельвейс» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Морква
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Салат "едельвейс" - один з улюблених салатів сучасних господинь, це відмінний "конструктор" для створення нових смаків. Відмінна риса цього салату - подача у вигляді квітки. Давайте приготовим?

Салат зручний тим, що замінюючи за смаком один з секторів іншими інгредієнтами, ви отримаєте новий смак. Але серединку страви постарайтеся залишити, т.К. Саме вона надає салату ошатний вигляд. Фантазуйте!

  • Куряче філе - 150 грам (відварне або запечене)
  • Кукурудза - 0, 5 банки (консервована)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сухарики - За смаком
  • Помідор - 1/2 штуки
  • Кріп - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Морква по-корейськи - 100 грам
салат
Візьміть плоске блюдо. В середину блюда викладіть майонез, близько 1, 5-2 ст. L. Куряче філе наріжте кубиком і покладіть сектором на тарілку.
салат
Помідор наріжте кубиком. За тарілці, секторами, розкладіть інші інгредієнти. У центрі, розкладіть колечка кропу, у вигляді трояндочки.

Схожі рецепти