Салат «едельвейс» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "едельвейс" - один з улюблених салатів сучасних господинь, це відмінний "конструктор" для створення нових смаків. Відмінна риса цього салату - подача у вигляді квітки. Давайте приготовим?
Салат зручний тим, що замінюючи за смаком один з секторів іншими інгредієнтами, ви отримаєте новий смак. Але серединку страви постарайтеся залишити, т.К. Саме вона надає салату ошатний вигляд. Фантазуйте!
- Куряче філе - 150 грам (відварне або запечене)
- Кукурудза - 0, 5 банки (консервована)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сухарики - За смаком
- Помідор - 1/2 штуки
- Кріп - За смаком
- Майонез - За смаком
- Морква по-корейськи - 100 грам
Візьміть плоске блюдо. В середину блюда викладіть майонез, близько 1, 5-2 ст. L. Куряче філе наріжте кубиком і покладіть сектором на тарілку.
Помідор наріжте кубиком. За тарілці, секторами, розкладіть інші інгредієнти. У центрі, розкладіть колечка кропу, у вигляді трояндочки.