Салат до курки
(покроковий рецепт з фото)
До курки прекрасно підходять не тільки овочеві сезонні салати, але і ось такий "холодний" варіант.
Особливу нотку надає салату до курки мариновані стріли часнику, не турбуйтеся, якщо ви не знайдете їх у продажу, можна замінити огірочком маринованим і зубчиком часнику.
- Квасоля консервована - 100 грам
- Картопля - 80-100 грам
- Стріли часнику мариновані - 100 грам (можна замінити маринованим огірком)
- Цибулина - 1 штука (середньої величини)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Гірчичний - За смаком
- Масло оливкове - За смаком

1. Приготуємо продукти. Квасоля підійде як консервована, так і відварна. Картоплю відварити в мундирі, остудити і очистити.

2. Картоплю порізати кубиками.

3. Стріли часнику порізати.

4. Цибулю порізати тонкими півкільцями, пом'яти руками.

5. Скласти продукти в салатник.

6. Додати сіль, чорний перець, зелень посічену, гірчицю і масло оливкове.

7. Перемішати, салат готовий. Підійде як до відвареної курки, так і запеченої або смаженої. Приємного!