Салат для тарталеток
(покроковий рецепт з фото)
Для святкового столу ми завжди намагаємося підготувати найкращі страви. Хочу показати, як приготувати салат для тарталеток. Основним інгредієнтом є кальмари, які і задають тон.
Попередньо потрібно відварити м'ясо кальмара. Всі інші інгредієнти можна подрібнити однаковими шматочками. Якщо вам здається, що мало солі, перцю або інших спецій, тоді обов'язково додайте їх. В цілому у мене виходить 10-12 смачних тарталеток. Вдалого приготування!
- tartalettes - 12 штук
- Кальмар свіжомороженої - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки (зварені круто)
- Салат листовий - 5 штук
- Огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп і петрушка - 1 пучок
- Крем - 100 грам
- Майонез - 100 грам
Спершу потрібно відварити тушки кальмара. Опускаємо морепродукти в киплячу воду. Варимо 7 хвилин, витягаємо з води і даємо охолонути. Нарізаємо смужками.
Варені яйця очищаємо і подрібнюємо.
Огірок нарізаємо невеликими шматочками.
Дрібно нарізаємо листя салату.
Також дрібно нарізаємо кріп, петрушку і зелену цибулю.
З'єднуємо в салатниці всі підготовлені інгредієнти. Додаємо майонез і сметану, перемішуємо.
Наповнюємо тарталетки приготованою начинкою. Смачного!