Салат «Цезар» з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва вже давно вийшло за межі меню ресторанів і перемістилося на наші кухні. Саме тому існує безліч варіантів і рецептів, з яких кожен може вибрати той, що більше до душі.
Я поспішаю показати вам, як приготувати салат "цезар" з пекінської капусти. На відміну від традиційного Романо або Айсберга, її простіше знайти на ринку або полицях супермаркету. На смак страви, як мені здається, така заміна суттєво не впливає. Всіх шанувальників цього знаменитого салату запрошую на кухню, щоб повторити рецепт!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб - 2 скибочки
- Пекінська капуста - 1/2 штуки
- Сир - 50-70 грам
- Сіль, перець, заправка - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти. Курячі грудки і яйце попередньо відваріть і остудіть. Я використовую вже готову заправку для салату "цезар" .
2. На тарілку для подачі викладіть нарізану дрібно пекінську капусту.
3. Слідом - нарізану шматочками курочку. Хліб тим часом наріжте і підсушіть на сковороді або в духовці.
4. Додайте скибочки помідора.
5. Сухарики.
6. В кінці доповніть салатик спеціями, тертим сиром, заправкою і яйцем (перепелине підійде найкраще). Подавайте до столу відразу по готовності.
Смачного!
Смачного!