Салат «Цезар» з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Більшість вважає, що куряча грудка занадто суха, щоб додавати її в "цезар" . А я - навпаки. Хочу розповісти, як приготувати салат "цезар" з курячою грудкою - це дуже смачно!
Щоб там не говорив вельмишановний голий кухар, а мені все-таки грудка миліше стегенця - нехай він і м'якше, і ніжніше, але жиру в ньому на мене так забагато. Та й якість продаються у нас стегенець залишає бажати кращого - як уявиш собі курку, яка розсікала на таких ножіщах, страшно стає! З такою зустрінешся в темному провулку - мало не здасться.
Ну, а якщо відставити жарти в сторону, то грудка - все-таки продукт дієтичний. І для "цезаря" підходить чудово - головне, правильно її посмажити. Тобто, розжарити сковороду і масло рівно до тієї міри, щоб м'ясо зчепилося скоринкою, яка закриє всередині сік, але при цьому не підгоріло. Взагалі-то, нічого в цьому немає особливо складного - справа тренування.
Впевнена, якщо вам сподобається мій рецепт приготування салату "цезар" з курячою грудкою, то правильно посмажити її ви зумієте!
- Куряча грудка - 1 штука
- Салат листовий - 100 грам
- Пармезан - 50 грам
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком